«Υπάρχουν πιθανότητες»

Από basketplus.gr: Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Ντόνι Μαγκράθ φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα "Arena Press" σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ γι' αυτόν.
Πηγή: basketplus.gr
«Υπάρχουν πιθανότητες»

Γράφει αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ: "Από χθες βρίσκεται στο Ταλίν. Η Κράσνιε Οκτιάμπρ αντιμετωπίζει την Κάλεβ και εφόσον ηττηθεί (οι Εσθονοί ήδη είναι μια νίκη πιο μπροστά στην μάχη για τα πλέι οφ) η Ρωσική ομάδα ξεχνά την ποστ σίζον στην VTB. Και ο Ντόνι Μαγκράθ; Ο ιρλανδοαμερικανός μίλησε στην Arena Press για το ενδιαφέρον και την πρόταση του ΠΑΟΚ, λέγοντας:

«Πρώτα πρέπει να τελειώσω με την Κράσνι. Ακόμα και να χάσουμε τις ελπίδες μας δεν θα με αφήσουν να φύγω» έλεγε ο 31χρονος γκαρντ προσθέτοντας: «Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον με αρκετά χρήματα από την Μπεσίκτας και μια Ισπανική ομάδα για να παίξω στα πλέι οφ τον Μάιο, εδώ παίρνω σχεδόν 30 χιλιάδες δολάρια το μήνα, αλλά έμαθα ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι καλή και έτσι υπάρχει πιθανότητα να έρθω.

Ξέρεις μου αρέσει ο ΠΑΟΚ, το πως ο Σούλης αντιμετωπίζει το παιχνίδι μου. Μπορεί να τελείωσα άσχημα από τον ΠΑΟΚ, αλλά νομίζω ότι και ο Νίκος και ο Τέλης και ο κόσμος που αναστατώθηκε τότε, κατάλαβαν για τις φιλοδοξίες μου. Υπάρχουν άνθρωποι που μου αρέσουν εκεί, ο Δέδας, ο Κώστας ο Χαραλαμπίδης, μέλη του team, η πόλη είναι ωραία, οι φίλαθλοι φοβεροί. Είναι όμως νωρίς ακόμα... Θα μιλήσω όμως με τον ΠΑΟΚ, υπάρχει έδαφος. Η αλήθεια είναι ότι με το γάμο μου δεν καίγομαι τώρα να παίξω μετά την Κράσνι, αλλά είμαι επαγγελματίας και αν δεχθώ πρόταση καλή, θα κάνω την δουλειά μου. Μπορεί αυτή η δουλειά να είναι καις τον ΠΑΟΚ» τόνισε ο Μαγκράθ.

Ο ίδιος ενημερώθηκε για το οικονομικό σκέλος της πρότασης του Μάνου Μαλελή και όπως έλεγε ήταν σε καλό επίπεδο. Υπάρχουν όμως και άλλα πράγματα που πρέπει να ισχύσουν. Οι εγγυήσεις... Δεν θα είναι πρόβλημα, θα πάρει επιταγές. Μόνο που ο Μαγκράθ κάνει λόγο για ρευστό και μάλιστα άμεσα, κάτι που δυσκολεύει αφάνταστα το ζήτημα, όχι πρακτικά, αλλά ηθικά. Ευνόητοι οι λόγοι... Υπάρχει και το θέμα του χρόνου σχετικά με τα πλέι οφ. Δεν είναι απλή υπόθεση λοιπόν, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να ελπίζει.

Και είναι ενδεικτικό το ότι ο γκαρντ της Οκτιάμπρ ρωτούσε για το πρόγραμμα της ομάδας και αν προλαβαίνει να βγει 3η, ενώ φάνηκε να γνωρίζει την πρόθεση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη αν εμπλακεί στην ΚΑΕ. «Άκουγα ότι κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ περίμενε έναν ιδιοκτήτη, ελπίζω αυτή την φορά να γίνει» κατέληξε ο Ιρλανδοαμερικανός, στον οποίο πληροφορίες αναφέρουν θα γίνει πρόταση και για την επόμενη σεζόν, εφόσον ο Ιβάν Σαββίδης γίνει αφεντικό στην ΚΑΕ".

Πηγή: Arena Press

Διαβάστε ακόμη...