Αδειάζει» ο ΠΑΟΚ

Aπό inpaok.com: Η ομάδα έχει ρεπό σήμερα, από την Τρίτη επιστρέφουν οι παίκτες στις προπονήσεις, αλλά ο Γιώργος Γεωργιάδης θα τους... ψάχνει με το κυάλι.
Πηγή: inpaok.com
Αδειάζει» ο ΠΑΟΚ

Πέντε Eλληνες και τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν από τις προπονήσεις, έχοντας υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματά τους και άλλοι τέσσερις είναι off!

Αρχίζουμε από τους Ελληνες: Ο Στέφανος Αθανασιάδης θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας για τον καθοριστικό εκτός έδρας αγώνα με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro 2016, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα βρίσκεται από την Πέμπτη με την αποστολή της εθνικής ελπίδων ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Κροατίας, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο δημοτικό γήπεδο Περιστερίου.

Εκτός προπονήσεων του ΠΑΟΚ στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος θα μείνουν άλλοι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Στέλιο Πόζογλου, Ευθύμη Κουλούρη και Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, οι οποίοι, μαζί με τον Τιμόθεο Τσελεπίδη,

θα αγωνιστούν στα φιλικά παιχνίδια με τους Ουκρανούς, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 28 του μηνός (ώρα 17:00) και τη Δευτέρα 30 του μηνός (ώρα 16:00) στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης.

Πάμε στους ξένους: Ο Νομπόα θα βρεθεί στις ΗΠΑ για τα δύο φιλικά του Εκουαδόρ, ο Ρόμπερτ Μακ έχει κληθεί στην αποστολή της εθνικής Σλοβακίας για το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που έχει οριστεί για την ερχόμενη Παρασκευή. Ο Μακ θα παίξει και στο φιλικό της 31ης Μαρτίου κόντρα στην Τσεχία.

Οσο για τον Εργκούς Κάτσε, πρόκειται να ενισχύσει την εθνική Αλβανίας στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αρμενία, που θα διεξαχθεί για την ερχόμενη Κυριακή.

Υπάρχουν ακόμη και οι Ρικάρντο Κόστα και Ράζβαν Ρατς, που αν και τραυματίες θα βρεθούν στις εθνικές ομάδες τους, Πορτογαλίας και Ρουμανίας, με τον Κόστα ήδη να βρίσκεται στην πατρίδα του.

Προσθέστε και τους τραυματίες Σαλπιγγίδη και Μαντούρο για να αντιληφθείτε το πόσους παίκτες θα έχει διαθέσιμους στις προπονήσεις ο Γεωργιάδης...

Διαβάστε ακόμη...