Δεν είναι αρνητικός για ΠΑΟΚ ο ΜακΓκραθ

Από sport24.gr: Ο ΠΑΟΚ "στοχεύει" στον Ντόνι ΜακΓκραθ για την ενίσχυσή του και η πορεία της Κράσνι θα παίξει μεγάλο ρόλο στο όλο ζήτημα. Ποια η "τοποθέτηση" του μάνατζερ του παίκτη.
Πηγή: sport24.gr
Δεν είναι αρνητικός για ΠΑΟΚ ο ΜακΓκραθ

Οπως έχουμε αποκαλύψει, στη κουβέντα που έγινε μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Ντόνι ΜακΓκραθ. Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης προσπαθεί για την υπόθεση και μίλησε με τον ατζέντη του παίκτη, Λου Διαμαντόπουλο.

Αυτός με την σειρά του επικοινώνησε με τον ΜακΓκραθ για να του μεταφέρει το ενδιαφέρον του "Δικεφάλου" και ο καλαθοσφαιριστής ξεκαθάρισε πως πρώτα θα περιμένει να δει τι θα γίνει με την Κράσνι και αν έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της Βαλτικής Λίγκας.

Ετσι το θέμα της πιθανής συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον ΜακΓκραθ ώστε ο "Δικέφαλος" να εμφανιστεί ενισχυμένος στα πλέι οφ, εξαρτάται από το πότε αυτός θα μπορέσει να τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την ρωσική ομάδα (προς τα τέλη Απρίλη είναι το... νωρίτερο που τελειώνει τις υποχρεώσεις του εκεί, αλλά θα φανεί το τι θα γίνει στα επόμενα ματς της Κράσνι και αν πάρει τελικά την πρόκριση στη διοργάνωση που συμμετέχει).

"Δεν είναι αρνητικός για τον ΠΑΟΚ ο ΜακΓκραθ..."

Φυσικά όσον αφορά την προοπτική συνεργασίας με τον "Δικέφαλο", θα μετρήσει και το οικονομικό (με την πλευρά του ΠΑΟΚ υπάρχει επαφή αλλά οι πάντες περιμένουν πρώτα να δουν τι θα γίνει με την πορεία της Κράσνι) ενώ υπάρχει στη μέση και ο γάμος του παίκτη που είναι μέσα στον Ιούνη (είναι κι αυτοί κάποιοι άλλοι παράμετροι που θα παίξουν ρόλο). Το... θετικό, πάντως, στην όλη υπόθεση είναι πως ο ΜακΓκραθ δεν λέει "όχι" στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ.

"Δεν είναι αρνητικός για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές (σ.σ. ΠΑΟΚ και ΜακΓκραθ για πιθανή συνεργασία)", μας είπε ο κ. Διαμαντόπουλος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του αναφορικά με την πιθανότητα να παίξει στον "Δικέφαλο" ο παίκτης, με τον γνωστό ατζέντη να τονίζει ακόμη για τον ΜακΓκραθ πως "δεν έφυγε με καλό τρόπο από τον ΠΑΟΚ, αλλά αγαπά την ομάδα και τον κόσμο".

Διαβάστε ακόμη...