Αυτός βάζει σε κίνδυνο τους παίκτες του ΠΑΟΚ!

Aπό inpaok.com: Στις 31 Οκτωβρίου του 1998 ο Γιάννης Παπαπέτρου έγραψε το όνομα του στην μαύρη ιστορία της διαιτησίας, με την «σφαγή» του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: inpaok.com
Αυτός βάζει σε κίνδυνο τους παίκτες του ΠΑΟΚ!

Οι σκανδαλώδεις αποφάσεις του, στην εποχή της «άγριας» παράγκας, έκανε τη Τούμπα να «βράζει» και λίγες ημέρες αργότερα, η αγανάκτηση εκφράστηκε με ένα από τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια που έκαναν ποτέ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

17 χρόνια μετά, ο γιος του, Τάσος Παπαπέτρου, έρχεται να προκαλέσει τον Δικέφαλο. Βλέπετε, είναι αυτός που έχει οριστεί ως τέταρτος διαιτητής του αγώνα με τον Πανθρακικό και σήμερα εκ μέρους των διαιτητών, είπε πως βλέπει το γήπεδο καλό (!) και πως στο συγκεκριμένο ματς έχουν γίνει αγώνες με πολύ χειρότερες συνθήκες.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους, αφού το μισό γήπεδο είναι γεμάτο μπαλώματα, αλλά ο Παπαπέτρου ήταν κάθετος. Έτσι λογικά την ίδια άποψη θα εκφέρει και ο Στυλιάρας, όταν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο.

Με τις πιθανότητες τραυματισμού, κάποιου παίκτη να είναι υψηλές, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει στείλει χαρτιά στην Λίγκα και στην εταιρία, που είναι υπεύθυνη για τον χλοοτάπητα και τονίζει πως αν συμβεί οτιδήποτε, θα κινηθεί νομικά για διαφυγόντα κέρδη.

Ο Γιάννης Παπαπέτρου ήταν 13 χρονών, όταν ο πατέρας του «έσφαζε» τον Δικέφαλο.

Σκεφτείτε τώρα, τι άλλαξε τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο; Τίποτα.

Διαβάστε ακόμη...