Το ένστικτο του killer Παπαδόπουλου

Aπό pamesports.gr: Υπάρχει άραγε φάρμακο για τον ΠΑΟΚ της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου; Επτά λεπτά πριν την απάντηση περί έλλειψης του.
Πηγή: pamesports.gr
Το ένστικτο του killer Παπαδόπουλου

Κι ως εκ τούτου της κατάληξης σε θάνατος κάθε ελπίδας και προσδοκίας... Το ένστικτο του killer Δημήτρη Παπαδόπουλου οδήγησε στην απάντηση περί ύπαρξης του!

Το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων έγινε με ωραιότατη προσπάθεια του φορ του «δικέφαλου». Κι εάν η ατυχία δεν του έδειχνε τα δόντια της (δοκάρι στις καθυστερήσεις) ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα «ζευγάρωνε» τα γκολ του.

Δεν ήταν τόσο κακός ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Εργοτέλη, όσο ήταν κόντρα στον Αστέρα. Δίχως τούτο να σημαίνει πως ο ΓΧ Γεωργιάδης έχει το... μαγικό ραβδάκι. Απλά, η αλλαγή προπονητή δεν άφησε – ως είθισται – περιθώρια στους παίκτες.

Δεν μπορούσαν, να χρεωθούν αυτοί και μόνον αυτοί τη νέα απώλεια εντός έδρας βαθμών. Κι έτσι υπέρβαλλαν εαυτούς. Δεν έφθασαν φυσικά, τα νορμάλ επίπεδα απόδοσης αλλά... Ο ΠΑΟΚ πέτυχε των πρώτη του νίκη στην Τούμπα μετά τις 18 Ιανουαρίου 2015. Τότε με 1-0 κόντρα στον Πλατανιά. Ήτοι μετά από 2 ολόκληρους μήνες. Απίστευτο αλλά αληθινό...

Το κόστος πάντως, για αυτούς τους τρεις – ζωτικής σημασίας – βαθμούς ίσως, αποδειχθεί ιδιαίτερα υψηλό. Οι αναγκαστικές αλλαγές Ράζβαν Ρατς και Ρικάρντο Κόστα ζώνουν με φίδια τον ΓΧ Γεωργιάδη.

Στην τρίτη του παρουσία στον πάγκο του ως υπηρεσιακός προπονητής ξεκίνησε νικηφόρα. Και δικαιώθηκε από την επιλογή του με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ως αλλαγή. Τα δύσκολα βέβαια, μόλις τώρα άρχισαν για τον ΓΧ Γεωργιάδη. Και συνεχίζονται για τον ΠΑΟΚ. Με την απώλεια της εμπιστοσύνης του κόσμου του. Η έρημη Τούμπα ήταν η απάντηση του στις παταγώδεις αγωνιστικές αποτυχίες...

Όπως και να το κάνουμε δε, ήταν θετική κι η αποκατάσταση της ισορροπίας του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο ΓΧ Γεωργιάδης του έδωσε πάλι, τον κλασσικό ρόλο του φουνταριστού. Εάν δε, κι εφ' όσον δεν έδειχνε και σε αυτόν η ατυχία (αγκαζέ με την αστοχία) τα δόντια της, θα είχε σκοράρει. Και μάλιστα, δις. Μία στο 4ο (προ κενής εστίας) και μία στο 65ο (πάνω στην γραμμή)!

Tου Άρι Νικολάκη

Διαβάστε ακόμη...