«Πρώτος σύλλογος στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Άλκης Ησαϊάδης και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της ομάδας.
Πηγή: arenafm.gr
«Πρώτος σύλλογος στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το γεγονός πως ο Γιώργος Ανδρέου είναι έτοιμος να αναλάβει το μάνατζμεντ:

«Υπάρχει εδώ και περίπου 20 μέρες μια πρόταση από τον κ. Ανδρέου να του δοθεί το μάνατζμεντ και θέλουμε να γίνει σύντομα η συνέλευση για να κάνει το προγραμματισμό που θέλει. Υπήρχε μια πρόταση που ήρθε σε εμάς πριν το κύπελλο και έπρεπε να την δούμε στο Δ.Σ. Τα αποτελέσματα του κ. Ανδρέου μιλάν από μόνα τους».

Για την Γ.Σ με θέμα εκλογές:

« Αυτό θα το δούμε στις επόμενες εκλογές. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια άλλη κίνηση».

Για την περίπτωση να πληρώσει ο Ιβάν Σαββίδης τα χρέη του ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα θέμα του συλλόγου και γενικότερα έχουν προηγηθεί συλλαλητήρια, πορείες και με όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις δεν λύθηκε το θέμα. Ίσως φτάσαμε στην κρίσιμη στιγμή να φύγει το χρέος και να απαλλαγούμε από αυτόν τον βραχνά».

Για την περίπτωση να εμπλακεί ο Ιβάν Σαββίδης στη ΚΑΕ:

«Όλα αυτά μπορούν να λυθούν και είναι ανοιχτά. Θέληση πρέπει να έχει ο μεγαλομέτοχος».

Για την πορεία του Ερασιτέχνη:

«Ο Α.Σ παίζει πάντα ρόλο αλλά υπάρχουν και τα 20 αγωνιστικά τμήματα που είναι ενεργά. Ήρθε ο πρώτος τίτλος, πάει το βόλεϊ για δεύτερο τίτλο και υπάρχουν και οι τελικοί στο χάντμπολ στο «Παλατάκι». Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες βρίσκονται στον τελικό. Επίσης, υπάρχουν άλλοι δύο τίτλοι που πιθανόν θα έρθουν από το γυναικείο ποδόσφαιρο. Όλα τα τμήματα βρίσκονται στις πρώτες κατηγορίες και πάμε καλά. Έχουμε αναδείξει τον Ερασιτέχνη ως πρώτο σύλλογο της Ελλάδας».

Για τις δηλώσεις του Κώστα Γωγάκου:

«Θα ασχοληθεί με το θέμα η νομική υπηρεσία. Τα λέμε όλα στην ανακοίνωση που κάναμε».

Διαβάστε ακόμη...