Προχωρά το νομοσχέδιο για τα χρέη η Κυβέρνηση

Aπό metrosport.gr: Τη Δευτέρα (16/3) το βράδυ ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο των 100 δόσεων που αφορά και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Προχωρά το νομοσχέδιο για τα χρέη η Κυβέρνηση

Την Τρίτη (17/3) αργά το βράδυ το κατέθεσε στη Βουλή και μάλιστα με την μορφή του κατεπείγοντος. Και αυτό ως απάντηση στον εποκεφαλής του κλιμακίου της Κομισιόν Ντεκλάν Κοστέλο που χαρακτήρισε μονομερή ενέργεια την κατάθεση του νομοσχεδίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις θα συζητηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και συγκεκριμένα θα εισαχθεί στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή την Πέμπτη (19/3) και στην Ολομέλεια την Παρασκευή (20/3).

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις αφού από την πρώτη στιγμή έχουν ξεκαθαρίσει πως θα τοποθετηθούν μόνο αν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο γίνει νόμος του κράτους και ψηφιστεί από τη Βουλή. Το συγκεκριμένο, πάντως, προσχέδιο όπως σημειώσαμε και τις περασμένες μέρες έχει εκείνες τις ρυθμίσεις που δίνουν στον Σαββίδη τη δυνατότητα με 10,4 εκατομμύρια ευρώ να «τελειώσει» τα χρέη προς το Δημόσιο.

Διαβάστε ακόμη...