Να σώσει την παρτίδα στο φινάλε

Η περσινή ξέφρενη πορεία άφηνε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον της ομάδας.
Πηγή: paokfc.gr
Να σώσει την παρτίδα στο φινάλε

Το καλοκαίρι οι αλλαγές στο ρόστερ ήταν ριζικές, και τα κενά που άφησαν οι πολλές αποχωρήσεις από το σύλλογο ήρθαν να καλύψουν 18! νέοι παίκτες. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αποχώρησε από την ομάδα και την θέση τον Ιούλιο πήρε ένας νέος φιλόδοξος προπονητής μόλις 33 ετών, ο Χουάν Φερνάντο.

Κανείς δεν ήξερε τι έπρεπε να περιμένει από τον Εργοτέλη, καθώς η ομάδα που παρουσίασαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είχε ελάχιστα κοινά στοιχεία σε σχέση με την επιτυχημένη περσινή.

Το κακό ξεκίνημα των Κρητικών οδήγησε τον Φερνάντο στην έξοδο. Την θέση ανέλαβε μόλις τον Σεπτέμβριο ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να μείνει στην θέση ούτε για τέσσερις μήνες. Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα συνεχίστηκαν όπως και οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, καθώς μετά τον Δερμιτζάκη ανέλαβε ο Ταουσιάνης, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας μέχρι σήμερα.

Σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση στο Παγκρήτιο, ο ΠΑΟΚ θα βρει εννέα διαφορετικούς ποδοσφαιριστές αντιμέτωπους καθώς ο Εργοτέλης ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, με τη απόκτηση του Ολαϊτάν σαν δανεικό από τον Ολυμπιακό αλλά και του Εστέμπαν Σολάρι (που έχει δώσει το διαπιστευτήρια του στο περσινό πρωτάθλημα με την SKODA Ξάνθη και είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ) να ξεχωρίζουν.

Ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ομάδας του Ηρακλείου είναι ο Μοχάμεντ Γιουσούφ ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 6 τέρματα αλλά και πρώτος σε ασίστ με 3, όμως είναι τραυματίας και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Τούμπας, ενώ ξεχωρίζουν με την παρουσία τους οι Γκέντσογλου και Χαλκιαδάκης.

Στην κάμερα του Novasports μίλησε ο Σάββας Γκέντσογλου σχετικά με το παιχνίδι της Τούμπας, ο οποίος δήλωσε αναλυτικά: "Πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Πλέον έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δεν έχουμε άλλη επιλογή. Δε μπορούμε να πούμε ότι ίσως πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε κάτι. Πρέπει να προσέξουμε την επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ και την άμυνά μας, ενώ αν μπορέσουμε να χτυπήσουμε σε κάποια αντεπίθεση, έχει καλώς".

Η αποστολή του Εργοτέλη για την αναμέτρηση της Τούμπας αποτελείται από τους:

Καβουσάκη, Δερμιτζάκη, Πίτσο, Λεονάρντο, Λουβιόν, Φίντελεφ, Γκορκς, Τζανακάκη, Ρέντζα, Μπόε-Καν, Χουλά, Καλέ, Γκέντσογλου, Χαντί, Μπρούνο, Κοζορώνη, Σολάρι, Ολαϊτάν, Τζίλας

Διαβάστε ακόμη...