Ο Χρήστος Καραμπέρης για την ατμόσφαιρα στο Παλατάκι, ανανεώσεις, Ιβάν Σαββίδη

Ο Χρήστος Καραμπέρης, μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε στον ARENA FM και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα στο Παλατάκι στο ματς με τον Ολυμπιακό, λέγοντας...
Πηγή: basketplus.gr
Ο Χρήστος Καραμπέρης για την ατμόσφαιρα στο Παλατάκι, ανανεώσεις, Ιβάν Σαββίδη

"Όταν θέλει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, καταφέρνει τα πάντα. Πιστεύει στο έργο της διοίκησης, υπάρχει συνεργασία, τα παιδιά ξέρουν ότι τα πρόστιμα είναι μεγάλα, ενώ υπάρχει πάντα ο κίνδυνος συλλήψεων και είναι πολύ άσχημο η κατάληξη να είναι η φυλακή.

Αυτό ενδιαφέρει πολύ την ΚΑΕ, θα υπάρχουν νίκες και ήττες, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν χάνεται" σχολίασε ο κ. Καραμπέρης που πρόσθεσε ότι γενικά φέτος η ατμόσφαιρα στο Παλατάκι είναι εξαιρετική, με εξαίρεση το ματς με τον Άρη, όπου, όπως σημείωσε, ήταν θέμα συγκυριών, έχοντας προηγηθεί το ματς ποδοσφαίρου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. "Ανέβηκε και ο αριθμός των εισιτηρίων, ήμαστε ικανοποιημένοι, αλλά χρειάζεται υπομονή, ο δρόμος είναι μακρύς" τόνισε το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ που είπε ακόμα ότι μετά τον Τσόχλα, πιθανόττατα θα υπάρξουν ανανεώσεις με Μαργαρίτη, Χαριτόπουλο και ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα κορμό οκτώ παικτών για του χρόνου. "Για τους ξένους δεν μπορούμε να ξέρουμε, καθώς αποκτούν υπεραξία και δύσκολα μπορεί να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ".

Τέλος ο Χρήστος Καραμπέρης αναφερόμενος στον Ιβάν Σαββίδη, είπε... "Ο κ. Σαββίδης θα σώσει το σωματείο και εφόσον πληρώσει τα χρέη, θα είναι σαν να έχει πάρει ο ΠΑΟΚ τσάμπιονς λιγκ. Να βγει η ομάδα από την τυρρανία των χρεών και τα δεσμά των πολιτικών" τόνισε ο κ. Καραμπέρης που αναφερόμενος στην προοπτική να αναλάβει και την ΚΑΕ ο κ. Σαββίδης, είπε: Τα χρέη στο μπάσκετ είναι 2.5-3 εκατομμύρια ευρώ, ήδη έχουμε πληρώσει στο δημόσιο τις 90 από τις 120 δόσεις από το νόμο Ορφανού, παλεύουμε για το άρθρο 99, αν και δυσκολευόμαστε και για αυτό κάνουμε μικρότερο μπάζτςετ. Η ομάδα λειτουργεί καλύτερα απότι περιμέναμε, είναι οικογένεια και θα έρθουν καλύτερες στιγμές στο μέλλον. Να μην περιμένει ο κόσμος 5 εκατομμύρια μπάτζετ με τον κ. Σαββίδη. Πιστεύω ότι θα τελειώσει το θέμα, στόχος είναι να αλλάξουμε το κοινό στο μπάσκετ, να ξεφύγουμε από το ποδοσφαιρικό κοινό, να φέρουμε οικογένειες. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, υπάρχει μεγάλη αγάπη για το σωματείο απόλους".

Διαβάστε ακόμη...