Oι λόγοι της απόλυσης και το κεφάλαιο Γεωργιάδης

Από sdna.gr: H απόλυση του Αγγελου Αναστασιάδη, ήταν καθαρά απόφαση του Ιάκωβου Αγγελίδη, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, να θεωρεί πως ήταν αναγκαία να γίνει για να αλλάξει πρόσωπο η ομάδα,
Πηγή: sdna.gr
Oι λόγοι της απόλυσης και το κεφάλαιο Γεωργιάδης

ενόψει των πλέι οφ. Δεδομένη θεωρείται η στήριξη και η πίστη στις δυνατότητες του Γιώργου Γεωργιάδη.

Το κεφάλαιο Αγγελος Αναστασιάδης έκλεισε για τον ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας τεχνικός, έπειτα από 277 ημέρες, αποτελεί παρελθόν από τον Δικέφαλο. Ηταν 11 Ιουνίου, όταν η ΠΑΕ, ανακοίνωσε την πρόσληψη του 62χρονου τεχνικού.

Από τότε, έγιναν πολλά, άλλαξαν ακόμα περισσότερα, όμως η επιθυμητή αλλαγή στην εικόνα του ΠΑΟΚ δεν ήρθε, με αποτέλεσμα ο Ιάκωβος Αγγελίδης, να προχωρήσει σε αυτή τη κίνηση.

Η ευθύνη βέβαια για την εικόνα που παρουσίαζε ο ΠΑΟΚ το τελευταίο δίμηνο, είναι κάτι που δεν βαραίνει μόνο τον Αγγελο Αναστασιάδη, όπως έλεγαν και στην ΠΑΕ. Παρόλα αυτά, με στόχο και σκοπό να μη χαθεί ο τελευταίος στόχος που απέμεινε, αυτός της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, επιχειρήθηκε αυτό το ηλεκτροσόκ. Πάντως, όλο αυτό το διάστημα, η πίστωση χρόνου που δόθηκε στον Αγγελο Αναστασιάδη, ήταν μεγάλη. Παρόλα αυτά, η παρατεταμένη φθίνουσα πορεία της ομάδας, δεν άλλαξε, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η άποψη όλων μέσα στον Δικέφαλο για τον Αγγελο Αναστασιάδη, δεν αλλάζει, αφού άπαντες θεωρούν τον πρώην (πλέον) τεχνικό του ΠΑΟΚ, ως ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας.

Κάτι αντίστοιχο, ισχύει ωστόσο και για τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ο «μπέμπης», επιστρέφει για τρίτη φορά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, σε ένα dejavu για τον ίδιο.

Ολοι αντιλαμβάνονται και πάλι, το δύσκολο έργο που έχει, όμως προτίθενται να τον στηρίξουν, αφού πιστεύουν πολύ στις ικανότητές του, κάτι που είχε φανεί και στις δύο προηγούμενες θητείες του στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...