«Kύπελλο χωρίς οργανωμένους»

Από inpaok.com:Ο Δήμαρχος Σύρου, Γιώργος Μαραγκός μίλησε για το Final Four που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τον τελικό στο νησί των Κυκλάδων.
Πηγή: inpaok.com
«Kύπελλο χωρίς οργανωμένους»

Αναλυτικά είπε:

«Αυτή η φιλοξενία στο φάιναλ-φρ έχει ένα ιδιαίτερο συμβολικό: ο Δήμος μας και το νησί μας ζει και αναπνέει για το βόλεϊ τα τελευταία χρόνια. Μια ομάδα υγιής που αγωνίζεται σε υψηλά επίπεδα, δημιουργεί πρότυπα, καλλιεργεί ιδεώδη και βοηθάει τη νεολαία μας ν΄ ασχολείται με τον αθλητισμό, ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι η διοργάνωση φιλοξενείται σε ελληνική περιφέρεια και είμαστε υπερήφανοι που για ένα διήμερο θα είμαι το επίκεντρο της Ελλάδας για όλους τους φίλους του βόλεϊ. Η διοργάνωση αυτή θα είναι μία από τις καλύτερες και καλώ όλους τους φιλάθλους σε φίλαθλα πλαίσια, πολιτισμένα, να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών, να δώσουν ό,τι περισσότερο μπορούν και ο καλύτερος ας είναι ο νικητής. Νικητές θα είναι όσοι συμμετέχουν.»

Για τα μέτρα ασφαλείας: Έχουν γίνει επανειλημμένες συσκέψεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και έχουν βοηθήσει και τα σωματεία σε αυτή την κατεύθυνση. Όλοι έχουν διάθεση να διεξαχθεί ένα φάιανλ-φορ χωρίς το παραμικρό επεισόδιο. Δεν θα συμβεί τπτ. Γιατί δεν το θέλουν και τα ίδια σωματεία. Δεν θα έρθουν οργανωμένοι. Έχουν πάρει τα προσυμφωνηθέντα εισιτήρια, όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Ακόμα και οι επίσημοι. Θα υπάρχουν τρεις σειρές ελέγχου. Σωματικός έλεγχος σε όλους. Αν κανείς επιχειρήσει να κάνει το παραμικρό, θα το μετανιώσει για όλη του τη ζωή. Είναι απειλή για τους χουλιγκάνους. Σε αυτή τη διοργάνωση τους απειλούμε εμείς.

Το βόλεϊ είναι ένα πολιτισμένο και ευγενικό άθλημα. Θέλοντας να διαφύλαξουμε το άθλημα και το νησί μας έχουν δουλέψει συστηματικά στο θέμα της ασφάλειας, έχουμε ελαχιστοποιήσει το παραμικρό ενδεχόμενο στο να πάει κάτι στραβά. Αν και εφόσον υπάρξει παρασπονδία και είμαστε μέσα στο γήπεδο, θα πρέπει να το απομονώσουμε και να εστιάσουμε στη γιορτή.
20 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και 50 ονομαστικά εισιτήρια είναι τα προσυμφωνηθέντα. Θα πρέπει να είναι εφοδιασμένος με την ταυτότητά του».

Διαβάστε ακόμη...