Θα είναι ο Αναστασιάδης ο πρώτος που θα βγάλει την χρονιά (;)

Aπό paokweb.gr: Με αφορμή δημοσιεύματα περί Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε διάψευση και εκ νέου στήριξη στον Άγγελο Αναστασιάδη παρά τα αρνητικά αποτελέσματα.
Πηγή: paokweb.gr
Θα είναι ο Αναστασιάδης ο πρώτος που θα βγάλει την χρονιά (;)

Σε κινήσεις που δεν μας συνηθίζει προχωρά ο Ιβάν Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο θέμα του προπονητή με την στήριξη που δείχνει φέτος στον Άγγελο Αναστασιάδη, καθώς τα δυο προηγούμενα χρόνια της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ είχαμε την ίδια περίπου εποχή ισάριθμες απομακρύνσεις προπονητών.

Ωστόσο η στήριξη δεν συνεπάγεται απόλυτα και το ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης θα παραμείνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ και θα βγάλει την χρονιά. Πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αλλά και του Ιβάν Σαββίδη είναι να βγει η χρονιά με ένα προπονητή, και να μην έχουμε αλλαγή μεσούσης της χρονιάς, αλλά όλα θα κριθούν από τα αποτελέσματα που θα έρθουν στους επόμενους αγώνες του Δικεφάλου.

Οπότε τα αποτελέσματα το αμέσως επόμενο διάστημα είναι αυτά που θα κρίνουν το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του Δικεφάλου, και το αν θα γίνει ο πρώτος προπονητής που επί εποχής Σαββίδη στον ΠΑΟΚ θα βγάλει ολόκληρη την χρονιά.

Διαβάστε ακόμη...