"Χρειάζεται προστασία ο ΠΑΟΚ"

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης και μίλησε για την εχθρική διαιτησία που συναντάει ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
"Χρειάζεται προστασία ο ΠΑΟΚ"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια έχει πραγματικά κακές διαιτησίες. Είχε κακή διαιτησία στο παιχνίδι με τον Άρη που διεκόπη, είχε κακή διαιτησία στον ημιτελικό του κυπέλλου και είχε και μια αχρείαστα κακή διαιτησία και χθες με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει ρωτήσουμε τους παράγοντες του ΠΑΟΚ αν πηγαίνουν σε κληρώσεις διαιτητών για να καταθέσουν τις ενστάσεις τους. Η ομάδα θέλει προστασία και δεν μπορεί να την προστατέψει μόνο ο προπονητής. Εχθές, έπαιξαν τρεις διαιτητές πολύ κατώτεροι από τα μεγάλα ονόματα που υπάρχουν στη διαιτησία. Γιατί σε ένα παιχνίδι μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου δεν σφυρίζουν οι καλύτεροι; Γιατί δεν διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ για τους ορισμούς; Δεν γίνεται να κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα και όταν μιλάει κάποιος να τρως αμέσως τεχνική ποινή. Πρέπει να προστατέψουν οι παράγοντες την ομάδα. Ο μόνος που κάνει δηλώσεις και αναγκάστηκε να κάνεις δηλώσεις είναι ο Τέλης Ζουρνατζίδης. Είναι αυτονόητο πως πρέπει να ενεργοποιηθούν διαφορετικά οι παράγοντες του ΠΑΟΚ. Η ομάδα κάνει μια υπέρβαση, τα παιδιά παίζουν το καλύτερο που μπορούν, γίνεται μια πολύ καλή δουλειά αλλά δεν υπάρχει προστασία. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεγαλύτερη συμμετοχή στα μέτρα αποφάσεων και όταν γίνεται κλήρωση διαιτητών να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι».

Για την μάχη της τρίτης θέσης:

«Έρχεται μια ομάδα με μεγάλη φόρα η ΑΕΚ. Έχει πολύ καλή ομάδα, έχει κάνει μεταγραφές και είναι πολύ επικίνδυνη. Όταν έχασε από τον Άρη ήταν άλλη ομάδα και πιστεύω πως μπορεί να μπει σφήνα στις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης. Και ο Άρης και ο ΠΑΟΚ ξεπερνάν τους εαυτούς τους ενώ η ΑΕΚ έχει πολύ μεγάλο μπάτζετ».

tags: Βασίλης Οικονομίδης ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...