"Eτοιμάζει ομάδα για τα play offs ο Αναστασιάδης"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Εθνικού Σερρών, Αλέξης Αλεξίου.
Πηγή: arenafm.gr
"Eτοιμάζει ομάδα για τα play offs ο Αναστασιάδης"

Σχολίασε μεταξύ άλλων την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ, την κατάσταση στην ομάδα αλλά και το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα αμυντικά προβλήματα του ΠΑΟΚ:

«Το πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ παίζει με τρεις πίσω. Η ομάδα δεν έχει κάλυψη και υπάρχουν κενά και από τους πλαϊνούς. Οι στόπερ του ΠΑΟΚ εκτέθηκαν στο ένας εναντίον ενός του Καρέλη. Η ομάδα γενικά θα έπρεπε να είναι πιο συμπαγής. Όταν παίζει 3-5-2 η ομάδα πρέπει να αμύνεται με πέντε αμυντικούς. Ο ΠΑΟΚ είχε κινητικότητα στην επίθεση και εγκλημάτησε που το έχασε το παιχνίδι. Ο πρώτος παίκτης που πρέπει να μαρκάρει είναι μπροστά και στη συνέχεια αμύνονται και οι υπόλοιποι. Στο 1-2 έπρεπε να τελειώσει το παιχνίδι. Ο χθεσινός ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός όμως είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά».

Για τις δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη:

«Ο προπονητής ετοιμάζει την ομάδα για τα πλέι οφ. Θα πρέπει να είναι μια ομάδα καλή που θα διεκδικήσει την δεύτερη θέση».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει τον Παναθηναϊκό:

«Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κοντράρει τον Παναθηναϊκό. Η διαφορά με τον ΠΑΟΚ είναι πως στον Παναθηναϊκό είχαν μεγάλη υπομονή, στήριξαν τον προπονητή και προετοίμασε την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει στα πλέι οφ δυνατός για να χτυπήσει την δεύτερη θέση. Ο προγραμματισμός έγινε από το καλοκαίρι και δεν γνωρίζω τι στόχους είχε η ομάδα».

Για την απώλεια του Κάτσε:

«Ο Κάτσε τρέχει για όλη την ομάδα, έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και χρειάζεται. Ο Νομπόα είναι πιο τεχνικός παίκτης και θέλει να βγάλει την πάσα. Το αμυντικό χαφ είναι αυτός που κόβει και μοιράζει την μπάλα».

Για τον Ρικάρντο Κόστα:

«Το παιδί ήρθε τον Δεκέμβριο και θέλουμε να είναι ο σούπερ παίκτης. Έχει ένα βιογραφικό και του χρόνου θα κριθεί. Ήρθε σε μια ομάδα που δεν την ξέρει και πρέπει να εγκλιματιστεί. Όταν πάει ένας Έλληνας στη Γερμανία θέλει ένα εξάμηνο».

Για την νέα σελίδα στη καριέρα του στον Εθνικό Σερρών:

«Είμαι 15 μέρες εδώ, πρώτη φορά έκανε προπόνηση με την ομάδα και ακόμα δεν πεθάναμε. Είμαστε προτελευταίοι αλλά θα πολεμήσουμε όσα παιχνίδια έμεινα. Την Κυριακή πάμε με τον Αγροτικό Αστέρα και αν κερδίσουμε θα... πάρουμε όλοι τα κομπιουτεράκια».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι και με βάση την εικόνα μας θα μπορούσαμε να κλέψουμε την νίκη. Έτσι όπως ήρθε το αποτέλεσμα είμαστε και οι δυο χαμένοι».

Για το γεγονός πως δεν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αγαπάω πάρα πολύ την Καλαμαριά, το ξέρει ο κόσμος και για εμένα ήταν δύσκολο να πάω και να μιλήσω ως αντίπαλος. Είναι η ομάδα που αγαπάω και δεν θέλω να μιλάω για τον Απόλλωνα».

Για τον Λουκίνα:

«Είναι παίκτης δικός μου και ένα εξαιρετικό παιδί. Το είχα πάρει Εθνική Νέων αλλά και στη Νίκη Βόλου. Το πίστεψα πολύ αυτό το παιδί και στον Ηρακλή κάνει αξιοπρεπέστατη χρονιά. Το παιδί όποτε μπαίνει ξελασπώνει την ομάδα».

Για τη μάχη στη κορυφή της Φούτμπολ Λιγκ:

«Ο Ηρακλής είναι πρώτος και κοιτάει να πάρει την διαφορά για να ξεκαθαρίσει την διαφορά. Η Λαμία έχει μεγάλο μπάτζετ και πιστεύω πως θα βγει δεύτερη και μετά θα γίνει μάχη στη τρίτη θέση».

Διαβάστε ακόμη...