"Ο ΠΑΟΚ θα κάνει αυτό που τον συμφέρει"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην Υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός και μίλησε για την συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Κοντονή και τα όσα συζητήθηκαν.
Πηγή: arenafm.gr
"Ο ΠΑΟΚ θα κάνει αυτό που τον συμφέρει"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την συνάντηση του με τον Σταύρο Κοντονή:

«Έγινε μια συνάντηση μετά από πρόσκληση του κ. Κοντονή, βρεθήκαμε και συζητήσαμε για όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου όπως η βία, τα οικονομικά και οτιδήποτε υπάρχει γύρω από το επαγγελματικό και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μιλήσαμε για την βία, το ιδιώνυμο, τις λέσχες, το ηλεκτρονικό εισιτήριο, τις ομάδες και τις ευθύνες τους και άλλα πολλά. Προϋπήρχε μια νομοθεσία από την δική μου εποχή σε πολλά θέματα και ο ίδιος θέλει να έρθει σε μια ρύθμιση. H χώρα μας διέρχεται μια πολύ δύσκολη εποχή, ο χώρος του αθλητισμού δέχεται τρομακτική πίεση και το συνεισφέρεις είναι σημαντικό».

Για το αν είναι αποφασισμένος ο Σταύρος Κοντονής:

«Μου είπε πως όσα έχει πει δημόσια θα τα κάνει».

Για το μέτρο με το οποίον όλοι οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών:

«Ο στόχος του είναι ο κόσμος να αποτοξινωθεί και να αποφορτιστεί η κατάσταση. Του είπα πως έπρεπε να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους ευθύνονται για τα όσα δημιουργήθηκαν».

Για τον νόμο που θέλει να περάσει ο κ. Κοντονής:

«Το ραντεβού του με τον κ. Πλατινί θα γίνει στην αρχή της προηγούμενης βδομάδας. Του πρότεινα να είναι ξεκάθαρος για αυτά που θα πει στον κ. Πλατνινί που είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και θέλει να βοηθήσει».

Για το θέμα της ρύθμισης των χρεών:

«Έγινε μια συζήτηση για τα οικονομικά των ομάδων και το πώς πρέπει να ελέγχεται επαγγελματικό αθλητισμός αλλά δεν είναι η ιδιότητα του τα οικονομικά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει την λύση για το μικρότερο ποσό. Είτε θα μπει στη νέα ρύθμιση αν είναι να δώσει τα λιγότερα χρήματα είτε θα μπει στον νόμο του 2007. Θα κάνει ότι τον συμφέρει περισσότερο. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως οι δόσεις στον νόμο μου θα είναι άτοκες ενώ στον νέο νόμο ο τόκος θα έχει 4% τόκο».

Διαβάστε ακόμη...