Τα δεδομένα για Μαρτίνες

Από sdna.gr: Έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον πολλών ομάδων και ο Παναιτωλικός έχει αρχίσει να παίρνει τα μέτρα του και παράλληλα να στέλνει τα μηνύματά του σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τον Νικολάς Μαρτίνες.
Πηγή: sdna.gr
Τα δεδομένα για Μαρτίνες

Ο Αργεντινός που με τις φετινές του εμφανίσεις διεκδικεί με αξιώσεις το βραβείο του MVP της Super League έχει πλέον αρκετούς ενδιαφερόμενους για την απόκτησή τόσο από το εξωτερικό όσο κι από το εσωτερικό.

Την περίοδο του Ιανουαρίου φημολογούνταν έντονα το ενδιαφέρον από ομάδες του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας, αλλά τελικά δεν προχώρησε καμία υπόθεση και ο παίκτης έμεινε στη βάση του. Αυτή την ώρα υπάρχει στο προσκήνιο το διαχρονικό «φλερτ» με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά κανείς από τους τρεις «μεγάλους» δεν έχει κάνει την κίνησή του.

Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός, σύμφωνα με τη «Live Sport» είναι ξεκάθαρος. Δεν «καίγεται» σε καμία περίπτωση να τον πουλήσει, αφού η ομάδα δεν έχει κανένα απολύτως οικονομικό πρόβλημα και από την άλλη ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο. Βάσει αυτών η διοίκηση θα αποφασίσει να τον παραχωρήσει μόνο αν προκύψει κάποια συμφέρουσα πρόταση με την οποία θα μπορέσει και να βάλει λεφτά στο ταμείο της, αλλά και να βρει άξιο αντικαταστάτη του 28χρονου.

Με άλλα λόγια, ο Παναιτωλικός στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι σε ισχυρή διαπραγματευτική θέση και δεν θα πιεστεί για να πουλήσει τον Μαρτίνες. 

Διαβάστε ακόμη...