«Θα παίζουμε μέχρι τον Ιούνιο»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης και μίλησε για το συμβούλιο της Λίγκας,
Πηγή: arenafm.gr
«Θα παίζουμε μέχρι τον Ιούνιο»!

τα όσα διαδραματίστηκαν και την αναβολή της αγωνιστικής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα όσα διαδραματίστηκαν:

«Ήταν ένα 10ήμερο περίεργο για το ποδόσφαιρο, κοιτάμε να κάνουμε κάτι και πιστεύω πως τις επόμενες μέρες θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Ότι πάει να γίνει είναι νομοθετημένο και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν γίνεται 100%. Καθίσαμε μαζί με τους μεγάλους του ποδοσφαίρου και συμφωνήσαμε σε όλα για το καλό του ποδοσφαίρου.

Αυτά που ειπώθηκαν ήταν αυτά που ζητήθηκαν από την πολιτεία, αύριο θα παρουσιαστεί ο κ. Μποροβήλος στον Υπουργό και ελπίζω πως θα αποφασιστεί η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος για την οποία είμαι αισιόδοξος. Τα πράγματα παρουσιάστηκαν θετικά και το κλίμα με τους μεγάλους ήταν το κατάλληλο».

Για το αν έχει ευθύνες η Λίγκα για τα όσα διαδραματίστηκαν:

«Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι να γυρίσουμε σελίδα. Έγιναν κάποια σκηνικά που δημοσιοποιήθηκαν και σίγουρα είναι μη αποδεκτά και καταδικαστέα. Τα έχουμε καταδικάσει και είναι καλό να μην γυρνάμε στα παλιά γεγονότα.

Όταν παρουσιάζονται σε ένα συμβούλιο άνθρωποι όπως ο κ. Μαρινάκης, ο κ. Αλαφούζους και ο κ. Αγγελίδης σίγουρα θα έχουν προσωπική φρουρά επειδή είναι πολύ σημαντικές προσωπικότητες στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία. Έχουμε αναλάβει ένα δύσκολο έργο και δυσχεραίνει η θέση μας και ιδιαίτερα του κ. Μποροβήλου».

Για τις παρεμβάσεις του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι από τις μεγάλες δυνάμεις και η παρουσία του είναι σημαντική. Ο κ. Αγγελίδης είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και όλες οι παρεμβάσεις του είναι σεβαστές. Στα γεγονότα που είχαν διαδραματιστεί δεν μπορούσε κάποιος να παρεμβεί αλλά γενικότερα ο κ. Αγγελίδης ήταν από τα άτομα που ακούστηκαν πάνω σε όλα τα θέματα».

Για την συνάντηση που θα γίνει με τον κ. Κοντονή:

«Όλη η Λίγκα περιμένει την συνάντηση με τον Υπουργό. Αν καταφέρουμε και πείσουμε τον Υπουργό με τα τελευταία αποτελέσματα θα είναι και αυτός θετικός για την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλιώς περιμένουμε τις αποφάσεις του.

Το θέμα είναι πως δεν υπάρχουν ημερομηνίες και στο τέλος θα φτάσουμε να παίζουμε Τετάρτη – Κυριακή μέχρι... τον Ιούνιο! Υπάρχει ένα μπέρδεμα. Η αγωνιστική που αναβλήθηκε θα γίνει 18-19 Μαρτίου και μετά γίνονται δύσκολα τα πράγματα».

Διαβάστε ακόμη...