Το πλάνο του Αγγελίδη

Aπό sportday.gr: Εξι μήνες συμπλήρωσε στην θέση του προέδρου ο Ιάκωβος Αγγελίδης.
Πηγή: sportday.gr
Το πλάνο του Αγγελίδη

Εχει ασχοληθεί με αρκετά οργανωτικά θέματα, αλλά είναι βέβαιο ότι έχει αντιληφθεί πως το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι το αγωνιστικό. Η βιτρίνα που κρίνει και τα άλλα.

Από την ώρα που παραιτήθηκε ο Βρύζας, ο Αγγελίδη είναι εκείνος που 100% έχει την ευθύνη για τη βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης και για την εκπόνηση πλάνου που θα βοηθήσει για την επόμενη χρονιά.

Ο Αγγελίδης έχει βάλει προτεραιότητες και αυτές είναι:

1) Το πλάνο με τους στόχους για την επόμενη περίοδο.

2) Η έγκρισή του (όπως και του μπάτζετ) από τον Ιβάν Σαββίδη.
3) Η εξεύρεση του επόμενου τεχνικού διευθυντή.

Στόχος του Αγγελίδη είναι να λειτουργήσει ο ΠΑΟΚ κάτω από διαφορετικές συνθήκες, μέσα από αποφάσεις και πλάνο που θα προκύψει μέσα από ιεραρχία.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Ο Ιάκωβος Αγγελίδης εκπροσώπησε την ΠΑΕ στο χθεσινό έκτακτο συμβούλιο στη Λίγκα. Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα τα μέτρα που αποφασίστηκαν,

πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αυτά προβλέπονται και από τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ. Ο Αγγελίδης τόνισε ότι όλα όσα αποφασίζονται για τη διακοπή των αγώνων θα πρέπει να ισχύουν και για γεγονότα που θα προηγούνται των αγώνων.

Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ επέμεινε και πάλι στο ότι πρέπει να γίνει πολύ πιο ουσιαστική συζήτηση για το πώς προκύπτουν τα φαινόμενα βίας και στάθηκε εκ νέου στα φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής. Ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει εκ νέου τις προτάσεις του στο νέο συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί γι' αυτόν τον λόγο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμη...