Τέλος ο Μαυροφρύδης

Aπό inpaok.com: Την απόφαση να διακόψουν κάθε συνεργασία με τον Αλκη Μαυροφρύδη, πήραν ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK.
Πηγή: inpaok.com
Τέλος ο Μαυροφρύδης

O Μαυροφρύδης εκτελούσε χρέη συμβούλου τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στις επιχειρήσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ασχολούνταν ιδιαίτερα με το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE».

Το τελευταίο διάστημα, για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, ο Μαυροφρύδης είχε μείνει στο περιθώριο και η εξέλιξη ήταν να ληφθεί οριστικά απόφαση απομάκρυνσης του από τις επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη παρά το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του Διεκφάλου δεν συνηθίζει να διακόπτει απότομα συνεργασίες.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ εγκαταστάθηκε από τον Θόδωρο Ζαγοράκη προκειμένου να ασχοληθεί με τα οικονομικά θέματα και διατηρήθηκε στη νέα εποχή καθώς συμμετείχε στις συζητήσεις με την αντιπροσωπεία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση είχε ληφθεί από καιρό και του γνωστοποιήθηκε την Δευτέρα προκειμένου να παραδώσει το γραφείο του στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...