Φόβοι για καμπάνα σήμερα

Aπό thessports.gr: Δύσκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, που σήμερα κινδυνεύει να δεχτεί άλλη μια τιμωρία...
Πηγή: thessports.gr
Φόβοι για καμπάνα σήμερα

Ύστερα από έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ (Καρράς), που προφανώς θεώρησε μικρή την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας, που επέβαλε στον ΠΑΟΚ μόνο χρηματικό πρόστιμο, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει σήμερα με τιμωρία της έδρας του!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση και πρότεινε 2 αγωνιστικές αποκλεισμού της Τούμπας και 120.000 ευρώ πρόστιμο, για το αντικείμενο που έπεσε στον Τσόρι Ντομίνγκες στο δεύτερο ημίχρονο...

Η υπόθεση εκδικάζεται στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ και καταλαβαίνει κανείς ότι οι πιθανότητες να γίνει δεκτή η εισήγηση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, είναι πάρα πολλές.
Σ΄ αυτή την περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς κόσμο στους αγώνες με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη.

Στον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για "δύο μέτρα και δύο σταθμά" και δεν έχουν άδικο, αφού ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κοιμόταν, όταν στο αντίστοιχο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, ο Γλύκος χτυπήθηκε με βεγγαλικό από την κερκίδα και με την λήξη του αγώνα μπήκαν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο και κυνηγούσαν τον Φακούντο Περέιρα.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 7.000 ευρώ πρόστιμο και για τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς (ο όρος δεν είναι κυριολεκτικός, είναι απλά συνταξιούχοι δικαστικοί), ηταν η σωστή τιμωρία...

Διαβάστε ακόμη...