Θέλουν να κλείσουν την Τούμπα!

Από inpaok.com:Εκδικάζεται σήμερα η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Πετρόπουλου κατά της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας σχετικά με την τιμωρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και με την οποία ζητά να μπει λουκέτο στην Τούμπα για δύο αγωνιστικές.
Πηγή: inpaok.com
Θέλουν να κλείσουν την Τούμπα!

Σε περίπτωση που η σχετική έφεση γίνει αποδεκτή από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ θα πρόκειται ασφαλώς για σκάνδαλο, αφού για τα όσα είχαν γίνει στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη (τον Γλύκο τον σημάδευαν με πλαστικές σφαίρες, ενώ είχε γίνει επίθεση οπαδού εντός αγωνιστικού χώρου στον Φακούντο Περέιρα) ο Ολυμπιακός είχε την ποινή-χάδι των επτά χιλ. ευρώ, για την οποία ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν άσκησε έφεση.

Πάντως, ακόμη και στην περίπτωση που επιβληθεί τελικά τιμωρία της Τούμπας, ο αγώνας του Σαββάτου με τον Εργοτέλη θα διεξαχθεί παρουσία κόσμου, αφού δεν θα μεσολαβεί το πενθήμερο που απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις από την έκδοση της απόφασης μέχρι τον αμέσως επόμενο αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...