Ποζατζίδης και δικλείδες

Από paok24.com: Ο Στέλιος Ποζατζίδης ανήκει από τον περασμένο Γενάρη στον Πανιώνιο και η υπόθεσή του έφερε εντάσεις γύρω από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πως καλύφθηκε η ΠΑΕ;
Πηγή: paok24.com
Ποζατζίδης και δικλείδες

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε τον νεαρό αμυντικό στη λίστα δανεισμών η οποία παραδόθηκε στις 29 του Γενάρη. Ο χρόνος για να βρεθεί ομάδα ήταν περιορισμένος.

Η πρόταση που είχε στα χέρια του ο ΠΑΟΚ ήταν από τον Ολυμπιακό Βόλου υπό τη μορφή δανεισμού, κάτι που δεν κάλυπτε τον παίκτη αν δεν του γινόταν νέο συμβόλαιο. Έτσι, ο ΠΑΟΚ τον άφησε να πάει στον Πανιώνιο, έχοντας εξασφαλίσει τον έλεγχο της υπόθεσής του για μία ακόμη τριετία.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ μπορεί να επαναφέρει τον παίκτη στο ρόστερ του για τον επόμενο 1,5 χρόνο καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό, ενώ για 1,5 χρόνο μετά, μπορεί να τον αποκτήσει δίνοντας τα ίδια χρήματα με την ομάδα που ενδεχομένως να θελήσει να τον αγοράσει.

Με αυτόν τον τρόπο, ο ΠΑΟΚ που είχε ήδη τέσσερα χρόνια τον Ποζατζίδη στο ρόστερ του, θα τον ελέγξει και άλλα τρία, έτσι ώστε αν εξελιχθεί σε επίπεδα που μπορεί να σταθεί στην ομάδα να τον επαναφέρει στο ρόστερ του.

Διαβάστε ακόμη...