«Η ομάδα εδώ και τρια χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis φιλοξενήθηκε ο Στέφανος Σαράτσης. Έχοντας διατελέσει μέλος σε πρώην διοίκηση του ΠΑΟΚ, ο Στέφανος Σαράτσης μίλησε για την υπάρχουσα κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και τόνισε πως πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση στα προβλήματα που έχει ο σύλλογος.
Πηγή: metrosport.gr
«Η ομάδα εδώ και τρια χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω υπάρχει σαφήνεια σε ότι γραφω και λέω για τον ΠΑΟΚ. Ο σύλλογος ζει κάτι μοναδικά τραγικό. Όλοι δέχονται μοιραία τα όσα γίνονται. Τονίζω όμως πως δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα αλλά μιλάω για όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα».

Για το γιατί δεν πέρνει κάποιος την ευθύνη: «Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω δεν μπορώ να καταλάβω είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας άνθρωπος να πει δεν δέχομαι την κατάσταση αποχωρώ. Δεν υπάρχει κάποιος να πει φταίω εγώ φεύγω;. Καλύπτονται τα πράγματα απο εναν μεγαλομέτοχο που έχει λεφτά. Η ομάδα εδώ και 3 χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο».

Για το τι κρατάει όσους κάνουν λάθος την δουλειά τους στην θέση τους: «Ο Άγγελος Αναστασιάδης είπε παραιτούμε αλλά την παραίτησή του την έθεσε στην διάθεση της διοίκησης... δεν το καταλαβαίνω αυτό, όσες φορές και αν το διάβασα δεν μπόρεσα να το κατανοήσω... δηλαδή τι γίνεται ακριβώς περιμένει να τον διώξουν ή όχι; Δεν μπορεί με αυτή την πορεία να μην ευθύνεται κανένας. Ο ΠΑΟΚ ειναι χειρότερα απο ποτέ και αντί να παρθούν μέτρα για να λυθεί το πρόβλημα που υπάρχει είναι όλοι εκεί και είναι όλα καλά. Εκεί που είχαμε 3 στόχους, δεν έχουμε πλέον κανέναν και ούτε μια παραίτηση, δεν υπάρχει ευθιξια...Θα πιστέψουμε οτι δεν υπάρχει κάτι άλλο έξω παρά μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν είναι όλη η ζωή τα λεφτά. Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Για το τι φταίει και η ομάδα δεν βαδίζει στον σωστό δρόμο εδώ και καιρό: «Εγώ σήμερα το βράδυ είμαι καλεσμένος σε ένα τραπέζι του Φιλώτα Πέλλιου και το λέω αυτό γιατί τότε ήταν όλη μια οικογένεια, τώρα έχει χωριστει η ομαδα σε 4-5 στρατόπεδα. Δεν έχουμε ομιογενεια ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο και αυτό έχει αντίκτυπο σε μας που πληρώνουμε για να πάμε στο γήπεδο».

Για το ποια είναι η αποψή του: «Είμαι εκνευρισμένος και στεναχωρημένος με την κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Η αποψή μου είναι οτι σε καμία δουλειά και σε καμία εταιρία δεν ευθύνονται όσοι δουλεύουν, πάντα ευθύνεται αυτός που διαχειρίζεται το κατάστημα. Ο Σαββίδης αν ήθελε θα μπορούσε να φέρει τα πράγματα Εεκεί που πρέπει. Γελάω με αυτό που είχε πει ο Αγγελίδης ότι δηλαδή εκείνος διοικεί. Έχω και μια απορεία ακόμα, πως μπορεί μέσω skype να διοικήσει τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης; Δεν γίνεται αυτό... Ο Αγγελίδης δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση ναι όμως έτσι δεν γίνεται διοίκηση. Οκόσμος πλεόν δεν θέλει να πάει στο γήπεδο και αυτοί δεν το καταλαβαίνουν. Πρέπειι να πάρουνε αποφάσεις γρήγορα, αυτό που ζούμε φετος είναι ότι χειρότερο».

Για το ποιές δυο κινήσεις θα έκανε αν ήταν στην διοίκηση προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα: «Δεν μπορώ να ξέρω τι θα έκανα από την στιγμή που δεν είμαι στην διοίκηση αν ήμουν μέσα θα σας έλεγα αλλά δεν ξέρω τις συζητήσεις που έχουν μεταξύ τους. Εγώ βλέπω την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα ας κάνουν ότι επιτέλους αυτό που πρέπει να να είναι πολύ αργά».

Ακούστε τις δηλώσεις του Στέφανου Σαράτση:

 

Διαβάστε ακόμη...