Και ο Γιάννης Γιαννούλης για το μουσείο του ΠΑΟΚ…

Είκοσι χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λαμία, τρία πολύ σημαντικά αντικείμενα συνδεδεμένα με τον συγκεκριμένο τίτλο, θα πάρουν την θέση τους στο μουσείο της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokbc.gr
Και ο Γιάννης Γιαννούλης για το μουσείο του ΠΑΟΚ…

Όλα τους συνδεδεμένα με τον Γιάννη Γιαννούλη που φρόντισε να παραδοθούν στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΚΑΟΔ το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Γιάννης Γιαννούλης, μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το 1995 το Κύπελλο Ελλάδας στο Final Four της Λαμίας, έβγαλε από την συλλογή του και παρέδωσε στην ΚΑΕ για το μουσείο της ομάδας μπάσκετ, το διχτάκι που είχε πάρει από το ένα στεφάνι, αλλά και το μετάλλιό του, ενώ και η φανέλα του από τον τελικό θα μπει στο μουσείο. Την παρέδωσε ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ και προσωπικός φίλος του Γιαννούλη Νίκος Κριτζαλίδης, που την κρατούσε στη δική του προσωπική συλλογή από το 1995!

Υπενθυμίζουμε ότι οι εργασίες στο μουσείο της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν υπό την επίβλεψη της εταιρίας ΑΝΑΔΟΜΩ, ενώ όσοι φίλοι της ομάδας θέλουν πληροφορίες ή επιθυμούν να παραχωρήσουν αντικείμενα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ώστε να πάρουν και αυτά την θέση του στο μουσείο, μπορούν να επικοινωνούν στο [email protected]

Διαβάστε ακόμη...