Oλα δείχνουν λύση και μάλιστα σύντομα για τον ΠΑΟΚ

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ
Πηγή: sentragoal.gr
Oλα δείχνουν λύση και μάλιστα σύντομα για τον ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ, επιμένουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και αποφεύγουν οποιαδήποτε τοποθέτηση στο θέμα των χρεών, που επανήλθε στο προσκήνιο μετά τις πρόσφατες εξαγγελίες που έκανε στη Βουλή η αναπληρωτής Υπουργού Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη.

Η στάση τους αυτή δικαιολογείται, μετά από όλες τις υποσχέσεις που έχουν πάρει στο θέμα αυτό και δεν τηρήθηκαν. Αυτό που περιμένουν είναι πράξεις, που από ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται να αργήσουν. Και αυτό διότι, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες ο έτερος αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, με χρονικό ορίζοντα ίσως και ενός μόλις μήνα. «Δεν θέλουμε να χρονοτριβήσουμε.

Οι αποφάσεις έχουν παρθεί και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και στο πλαίσιο αυτό, σε ό,τι αφορά τη ρύθμιση, θα τρέξουν όσο πιο σύντομα μπορούμε. Δεν θέλω να δεσμευτώ, αλλά εκτιμώ ότι αυτές θα υπάρξουν σε 15 ημέρες, ίσως και έναν μήνα. Δίνεται ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να λύσει μια και καλή το πρόβλημα των χρεών. Τ

ο γνωρίζω το θέμα σε όλες του τις λεπτομέρειες και είμαι βέβαιος ότι αν ο Σαββίδης, όπως λέγεται, έχει αποφασίσει να καταβάλει τα χρήματα, το πολύ σε έναν μήνα ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να λύσει το χρόνιο θέμα των χρεών» είπε στον Arena FM ο Υπουργός.

Αν όσα λέγονται από τα ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια επιβεβαιωθούν, τότε το... μπαλάκι θα περάσει στο γήπεδο του Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου έχει πολλές φορές τονίσει ότι θέλει να καθαρίσει το θέμα, πληρώνοντας το πρωτογενές χρέος του Δικεφάλου και θα έχει, όπως όλα δείχνουν, άμεσα την ευκαιρία να το κάνει.

Διαβάστε ακόμη...