Ο κλώνος του Μάνταλου

Aπό metrosport.gr :Ο Σταύρος Μάνταλος είναι ένας Αθηναίος διαιτητής που χρεώνεται στη Καβάλα. Κρύος, προκλητικός με τους παίκτες, δεν καταλαβαίνει τίποτα αρκεί να κάνει τη δουλειά που τον έβαλαν να κάνει.
Πηγή: metrosport.gr
Ο κλώνος του Μάνταλου

Την έκανε με τόση θέρμη, που ξέφυγε και δεν μπορούσαν να τον κάνουν διεθνή. Βέβαια, είχε περάσει έναν χρόνο στα χωράφια της Φούτμπολ Λιγκ μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού στο κεκλεισμένων των θυρών από τον ΠΑΟΚ και αφού διαβεβαίωσε πως δεν θα κάνει άλλα λάθη επέστρεψε πιο κομάντο από ποτέ.

Ο Γιάχος και αυτός είναι Αθηναίος, μένει στο Μενίδι και χρεώνεται στον σύνδεσμο διαιτητών Χίου.

Ψυχρός κι αυτός, χωρίς κανένα δισταγμό σφυρίζει για να κάνει τη δουλειά. Ειδικά τα τρία πρώτα χρόνια στη διαιτησία έκανε όργια, με αποκορύφωμα τον τελικό κυπέλλου Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης.

Τελευταία δεν οργιάζει για αυτό και τον επέλεξε ο Γκιρτζίκης. Για να μας πιάσει ανυποψίαστους. Λίγες ώρες αφού η ΚΕΔ μίλησε με τον ΠΑΟΚ. Κωμικά πράγματα.

Ουσιαστικά – σε επίπεδο χαρακτηριστικών – η ΚΕΔ έστειλε τον κλώνο του Μάνταλου, ενώ οι βοηθοί του – Ακρίβος και Αλεξέας – είναι του Ολυμπιακού αλλά έμπειροι. Ξέρουν μέχρι που τους παίρνει.

Tου Σταύρου Κόλκα

Διαβάστε ακόμη...