Επιφυλακτικοί στον ΠΑΟΚ με τον Γιάχο

Από τον ΠΑΟΚ δεν υπήρξε αντίδραση στον ορισμό του Γιάχου στο αυριανό ντέρμπι, έστω και αν αυτός προέκυψε μια ημέρα μετά την επίσκεψη του προέδρου της ΠΑΕ, Ιάκωβου Αγγελίδη, στα γραφεία της ΚΕΔ και το αίτημα για τον ορισμό ενός διαιτητή, που θα έχει αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε δύσκολα παιχνίδια.
Πηγή: sentragoal.gr
Επιφυλακτικοί στον ΠΑΟΚ με τον Γιάχο

Αυτό που συζητιόταν πάντως σχετικά με τον Γιάχο, εκτός φυσικά από τη διαιτησία του στον περιβόητο πλέον τελικό Κυπέλλου το 2013, ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν και το γεγονός ότι, ενώ δεν έχει σφυρίξει σε πολλά από τα προηγούμενα μεγάλα ντέρμπι του πρωταθλήματος, ορίζεται στο αυριανό λίγες ημέρες μετά την πρόσφατη εκδίκαση της υπόθεσης, με κατηγορούμενους τους παράγοντες του Ολυμπιακού, Μαρινάκη και Θεοδωρίδη, για όσα έγιναν στο ημίχρονο εκείνου του τελικού.

Δεδομένα, πάντως, ο Χιώτης διαιτητής δεν ήταν από αυτούς που ήθελαν στον ΠΑΟΚ, ωστόσο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης θεωρούν πως δεν είναι και ο χειρότερος από όσους βρίσκονταν στη λίστα.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα τάξης που θα παρθούν στην Τούμπα εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στο γήπεδο θα βρίσκονται πολλές αστυνομικές δυνάμεις, θα υπάρχουν εισαγγελείς αλλά και παρατηρητές από τη Σούπερ Λίγκα, την ΕΠΟ αλλά και τη ΔΕΑΒ, προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα φροντίσει και αυτή να περιορίσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν παρατράγουδα και, εκτός των μέτρων που θα παρθούν από τη δική της πλευρά, σήμερα αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση που θα απευθύνεται προς τους φιλάθλους της ομάδας, που ήδη από τις αρχές της εβδομάδας έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια του ντέρμπι και θα τους καλεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους.

Το κλίμα βέβαια στις τάξεις των φιλάθλων δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Η απογοήτευση για το γεγονός ότι ο Δικέφαλος έχασε απρόσμενα βαθμούς και έχει χάσει μεγάλο έδαφος από την κορυφή της βαθμολογίας είναι έκδηλη και δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν εξαρχής αντιδράσεις από την πλευρά του κόσμου, για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα που είχε στη βαθμολογία.

Διαβάστε ακόμη...