"Άλλο πρόσωπο με Ολυμπιακό"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χάρης Μπανιώτης και μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του «Δικεφάλου» και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: arenafm.gr
"Άλλο πρόσωπο με Ολυμπιακό"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Αυτό το παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ θα δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να διακοπεί κανένα παιχνίδι. Δεν είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση αλλά αυτό δεν πάει να πει πως το παιχνίδι δεν θα είναι αντάξιο της ιστορίας του».

Για τις ήττες του ΠΑΟΚ από Παναιτωλικό και ΟΦΗ:

« Είμαστε όλοι πικραμένοι. Δεν δέχομαι να δέχεται ο ΠΑΟΚ εύκολες ήττες από αυτές τις μικρές ομάδες. Η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά όχι έτσι. Μπορεί από την εμφάνιση μας με τον Ολυμπιακό να βγουν άλλες προϋποθέσεις και να πάμε πολύ καλύτερα».

Για το γεγονός πως παραμένει ο Άγγελος Αναστασιάδης:

Ο καθένας έχει την ευθύνη του αλλά μια νίκη μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει ιστορία και κόσμο. Πρέπει πριν από αυτό το παιχνίδι να είμαστε όλοι μια ομάδα και ενωμένοι. Ο Άγγελος είναι ένα ΠΑΟΚάκι που αγαπάει την ομάδα, δουλεύει όσο κανένας άλλος και οι προπονητές δεν πρέπει να αλλάζουν τόσο νωρίς. Προσοχή πρέπει να υπάρχει στο τι γίνεται το καλοκαίρι και ποιος φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ. Η προσοχή πρέπει να γίνεται από το καλοκαίρι και όχι μέσα στον χειμώνα. Ένας προπονητής ανάλογα με τα εργαλεία που έχει κάνει ότι μπορεί».

Για την ομάδα του ΠΑΟΚ στο παρελθόν:

«Ήταν άλλο το δέσιμο, άλλη η νοοτροπία και είχαμε το «θέλω» που δεν υπάρχει σήμερα. Είχαμε πολύ καλή ομάδα αλλά και την ψυχολογία του νικητή».

Για το αν υπάρχουν παίκτες ηγέτες στον ΠΑΟΚ:

«Είναι δύσκολο να βρεθούν ηγέτες. Όλα αυτά γίνονται γιατί οι ομάδες αλλάζουν κάθε έξι μήνες. Οι ποδοσφαιριστές είναι μισθοφόροι. Ακόμα και τα λεφτά αν μπουν, αν δεν γίνουν προσεκτικές κινήσεις θα έχουμε τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι τώρα».

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ:

«Οι άμυνες σήμερα είναι στον... αφρό. Μου λένε πως το ποδόσφαιρο άλλαξε αλλά το ποδόσφαιρο δεν αλλάζει ποτέ. Εγώ πιστεύω πως αυτό το όλοι στην ίδια ευθεία δεν έχει αποτέλεσμα. Δεν παίρνουν ρόλο οι ποδοσφαιριστές και αυτό το κάνουν όλες οι ομάδες. Για να παίζουν οι παίκτες στην ίδια ευθεία πρέπει να καταλαβαίνονται μόνο με τα μάτια τους».

Διαβάστε ακόμη...