ΠΑΟΚ και Κουτσολιάκος. Μια ιστορία…

Aπό thessports.gr:Κάποια εποχή, όχι πολύ παλιά, ήταν από τους αγαπημένους μάνατζερ παικτών του ΠΑΟΚ!
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ και Κουτσολιάκος. Μια ιστορία…

Πρόκειται για τον Γερμανο-αναθρεμένο Πολ Κουτσολιάκο (αριστερά στη φωτό), ο οποίος κάνει μεγάλες δουλειές με τους Έλληνες παίκτες στη Γερμανία, και είχε ανοίξει παρτίδες και με τον ΠΑΟΚ.
Ο Κουτσολιάκος ήταν αυτός που πούλησε τον Σταφυλίδη στην Λεβερκούζεν, αλλά και τον Βιεϊρίνια στην Βόλφσμπουργκ κι άνοιξε καλές παρτίδες με τον ΠΑΟΚ, που συχνά πυκνά προσπαθούσε να δουλέψει μαζί του. Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Κουτσολιάκος είχε στείλει ομάδες να δουν Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη και Κατσικά, κι ας μην ήταν δικοί του παίκτες.

Στο μεσοδιάστημα, ο Κουτσολιάκος πήρε τον Πέλκα και τον πήγε στην Σετούμπαλ ως δανεικό, ενώ απέκτησε και τα δικαιώματα του Κουλούρη.
Από την εποχή που ήταν από τους αγαπημένους μάνατζερ στον ΠΑΟΚ έχει περάσει καιρός και τελευταία μάλλον είναι ανεπιθύμητος.


Ο Κουτσολιάκος, που ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στην Β΄Γερμανίας με την Κίκερς Όφενμπαχ κι από εκεί τον είχε αγοράσει ο Ολυμπιακός του Κοσκωτά, χωρίς όμως να κάνει καριέρα στον Πειραιά, ήταν και ο μάνατζερ του Φορτούνη, που τελικά τον πήγε στον Ολυμπιακό εκθέτωντας και κοροϊδεύοντας, ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ και κυρίως τον Βρύζα, που τον είχε εμπιστευτεί.


Τελευταία κι ενώ ο Μαυρίας έκλεισε στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από την Σάντερλαντ, στον αθηναϊκό τύπο αναφέρθηκε ότι μαζί του είχε συμφωνήσει προφορικά ο ΠΑΟΚ, τον περίμενε κι αυτός τελικά πήγε στην Αθήνα. Από τον ΠΑΟΚ δεν έγινε κανένα σχόλιο επ αυτού, πάντως μάνατζερ και του Μαυρία είναι ο Κουτσολιάκος.


Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει πια να συνεργάζεται μαζί του, φαίνεται κι από την περίπτωση του Βιεϊρίνια. Ο ΠΑΟΚ τον παρέκαμψε πρόσφατα και ήρθε απευθείας σε επαφή με τον Πορτογάλο για να του μεταφέρει την πρότασή του, στην περίπτωση που αυτός θέλει να επιστρέψει στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...