«Όλα καλά κόουτς»

Aπό metrosport.gr: Ο Χουάν Ινσαουράλδε θέλει ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ θέλει Ινσαουράλδε αν και σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι η μοναδική υπόθεση που απασχολεί τους Θεσσαλονικείς για το κέντρο της άμυνας. Άλλωστε, υπάρχει ο κίνδυνος η Σπαρτάκ Μόσχας να τον αφήσει τελευταία στιγμή ελεύθερο.
Πηγή: metrosport.gr
«Όλα καλά κόουτς»

Άρα, ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να έχει τον Αργεντίνο ως μοναδική του επιλογή. Το βασικό ερώτημα για τον Ινσαουράλδε είναι το «τι θα συμβεί αν ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει ήδη στόπερ; Θα πάρει και αυτόν ή θα το αφήσει στην άκρη»;

Η λογική θέλει τον Ινσαουράλδε παίκτη του ΠΑΟΚ αν μείνει ελεύθερος όπως και να χει. Κακά τα ψέματα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει στόπερ πλην του Μιγκέλ Βίτορ. Θα πρέπει να δούμε πως πάει ο Παπαγιαννόπουλος σε βάθος χρόνου, τι θα συμβεί τελικά με τον Τζαβέλλα, ενώ ο Κατσικάς από το καλοκαίρι δεν θα υπάρχει. Άρα, ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άμεσα δύο στόπερ για να θεωρηθεί καλυμμένος και η περίπτωση Ινσαουράλδε δείχνει βολική σε όλα τα επίπεδα.

Πάντως ο Αργεντίνος είναι μεγάλη μορφή. Εκτός από καλός παίκτης που κόλλησε με την ομάδα απευθείας, έχει και μία δική του λογική για την ζωή και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Χαρακτηριστική φάση της λογικής και του τρόπου που σκέφτεται ο Αργεντίνος, ήταν αυτή στο τέλος του αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό στα πλέι οφς.

Τελειώνει ο αγώνας και ο Γιώργος Γεωργιάδης βλέπει πως ο Ινσαουράλδε κάτι έλεγε με τον Κουτρουμπή σε αρκετές φάσεις του παιχνιδιού. Πηγαίνει πριν μπει ο Αργεντίνος στη φυσούνα και τον ρωτάει αν όλα είναι καλά. «Όλα καλά κόουτς» λέει ήρεμα και κανένας δεν μπορεί να κατανοήσει τι ακριβώς έχει στο μυαλό του.

Κάποια μέτρα μετά, συναντά τον Κουτρουμπή, ο οποίος του έδειχνε τέσσερα δάχτυλα συνεχώς, ως καζούρα για τον τελικό. Η μπουνιά που του έριξε ακούστηκε κανονικά μέσα στη βαβούρα έτσι ώστε για λίγο να επικρατήσει πανικός.

Ακόμη και μετά το περιστατικό ήταν πάρα πολύ ήρεμος. Προφανώς η μπουνιά στον Κουτρουμπή, ήταν μία απόφαση που είχε πάρει ώρα πριν. Ήρεμα και χωρίς καμία τύψη.

Διαβάστε ακόμη...