Αν είχε μυαλό…

Aπό inpaok.com: Μύλος με τον Σανθ Χακόμπο! Ο Ισπανός τερματοφύλακας, αν και... εξαφανισμένος, έχει βάλει «λιτούς και δεμένους» προκειμένου να «σπάσει» το συμβόλαιο του με την Τενερίφη και να βρει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου μια νέα ομάδα ως το καλοκαίρι.
Πηγή: inpaok.com
Αν είχε μυαλό…

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει προ πολλού συμφωνήσει να αποχωρήσει από την Τενερίφη, ωστόσο ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει στη φετινή σεζόν (είτε ως δανεικός, είτε με μεταγραφή). «Δώσαμε δέκα μέρες άδεια στον Χακόμπο να διευθετήσει το θέμα. Η διορία έληξε και τώρα τον περιμένουμε στις προπονήσεις, αλλά ακόμη, δεν έχει γυρίσει», είπε στην «AS» ο αθλητικός διευθυντής της Τενερίφης, Αλφόνσο Σεράνο.

Η Τενερίφη, για τους δικούς της λόγους, κρατάει σκληρή στάση απέναντι στον Χακόμπο, εξαιτίας ίσως και της συμπεριφοράς του, με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι του να απευθυνθούν στην ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαιριστών και τους δικηγόρους της, έτσι ώστε να βρεθεί μια «φιλική λύση ως το Σάββατο», όπως δήλωσε χτες ο Λουίς Περότε, ένας εκ των μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του Χακόμπο «ο ΠΑΟΚ συναινεί μόνο στην περίπτωση που βρεθεί άλλη ομάδα για να συνεχίσει εκεί ο Σανθ την καριέρα του ως το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν συζητάει τίποτα άλλο. Ο ΠΑΟΚ παίζει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, καταβάλει ένα σημαντικό ποσό από το συμβόλαιο στον παίκτη», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό El Dia επισημαίνοντας ότι« αν ο Χακόμπο τερματίζει μονομερώς τη σύμβαση, ο ΠΑΟΚ δεν θα συνεχίσει να τον πληρώνει. Το θέμα δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται».

Επιπλέον, ο Λουίς Περότε είπε ότι η απουσία του Χακόμπο από τις προπονήσεις της Τενερίφης είναι δικαιολογημένη. «Μετά από όλα τα προβλήματα που προέκυψαν με τον παίκτη, τις δηλώσεις και ό, τι συνέβη στα αποδυτήρια, σκεφτήκαμε

Διαβάστε ακόμη...