«Για μεγάλα πράγματα ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Α΄ Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία, Σταύρος Καλαφάτης και μίλησε για τις επερχόμενες εκλογές αλλά και για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Για μεγάλα πράγματα ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον πολιτικό αγώνα που κάνει:

«Γίνεται αγώνας για το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα. Είναι δύσκολες οι εκλογές γιατί μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας έχει δεχθεί μεγάλες ζημιές και υποφέρει. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτό της ανεργίας και αυτό είναι ένα μεγάλο ζητούμενο. Ο κόσμος έχει οργή, αγανάκτηση, θυμό και δημιουργεί ένα συναίσθημα αρνητικό. Σε αυτές τις εκλογές από την μια πλευρά είναι ο θυμός και από την άλλη η λογική. Ποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία μπορεί να δώσει την λύση;

Θα ψηφίσουμε για να τιμωρήσουμε κάποιο κόμμα; Η Νέα Δημοκρατία έχει μια θετική λύση απέναντι σε μια κάλπικη ελπίδα. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όσους με στηρίζουν με τις ψήφους τους. Είναι σημαντικό να αξιολογείς τον άλλον με βάση το τι μπορεί να προσφέρει. Θέλω να μας αξιολογούν όλους πολύ αυστηρά και να μας κρίνουν με την αξία μας. Αν πιστεύει ο κόσμος πως μπορώ να ανταπεξέλθω θα τον ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά που θα είναι η επιλογή του».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Είμαι στη Τούμπα από μικρό παιδάκι και γαλουχήθηκα από την ιδεολογία του ΠΑΟΚ. Νιώθω όμορφα που είμαι στην οικογένεια αυτή και βλέπω την ομάδα να παίζει σε υψηλό επίπεδο μετά τον Ιβάν Σαββίδη. Στο παικτικό κομμάτι υπάρχουν σκαμπανεβάσματα λόγω των αναλογιών και του προϋπολογισμού αλλά ο ΠΑΟΚ είναι για μεγάλα πράγματα και ο ΠΑΟΚτσής επιτέλους το νιώθει».

Για την καθυστέρηση στις μεταγραφές:

« Ο Άγγελος ξέρει την φιλοσοφία της ομάδας και μπορεί να πάρει το 100% των παικτών. Το θέμα των μεταγραφών πάντα υπάρχει και δεν υπάρχει ομάδα που δεν θέλει παίκτες. Αυτό που έχει μέσα του ο κάθε ΠΑΟΚτσής δεν είναι μονάχα να πάρει το πρωτάθλημα μια χρονιά αλλά να δει μια ομάδα που θα πρωτοστατεί μόνιμα. Είναι το DNA του ΠΑΟΚ να μάχεται και να παλεύει και δεν είναι τυχαία να συνθήματα που ακούμε. Οι φίλαθλοι λένε «όσο με πληγώνεις, τόσο με πορώνεις».

Διαβάστε ακόμη...