Από βασικός… παγκίτης

Aπό metrosport.gr: Ο Χουάν Ινσαουράλδε άρχισε φουριόζος τον Αύγουστο το πρωτάθλημα στην Ρωσία και από τον Νοέμβριο ζεσταίνει τον πάγκο!
Πηγή: metrosport.gr
Από βασικός… παγκίτης

Στην εξωτερική Μαρμπέγια βρίσκεται από χθες το πρωί η αποστολή της Σπαρτάκ Μόσχας για την μίνι προετοιμασία της. Μαζί της και ο Χουάν Ινσαουράλδε. Το πρωτάθλημα στην Ρωσία έχει διακοπεί με την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου να έχει διεξαχθεί στις 9 Δεκεμβρίου ενώ ο δεύτερος γύρος αρχίζει στις 7 Μαρτίου.

Ο Αργεντινός που όπως σημείωσε χθες η «Μ» έχει ρίξει γέφυρες επιστροφής στην Τούμπα, φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της ομάδας του σε αγώνα πρωταθλήματος στις 26 Οκτωβρίου στο ματς με την Λοκομοτίβ. Με εκείνο το ματς ο Ινσαουράλδε μετρούσε δέκα αγώνες βασικός και αναντικατάστατος στην άμυνα της ομάδας του. Ξαφνικά... χάθηκε αφού στα επόμενα πέντε παιχνίδια μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος δεν έπαιξε ούτε ως αλλαγή. Μάλιστα δεν υπήρξε κανένα πειθαρχικό παράπτωμα αλλά ούτε τραυματισμός και κάποια τιμωρία του.

Το σερί των ενενηντάλεπτων

Από την 1η Αυγούστου όπου είχαμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου ο Ινσαουράλδε έπαιξε δέκα σερί παιχνίδια από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Αυτοί οι αγώνες ήταν:

1 Αυγούστου: Ρούμπιν Καζάν-Σπαρτάκ Μόσχας 0-4
10 Αυγούστου: Ντιναμό Μόσχας-Σπαρτάκ Μόσχας 1-2
14 Αυγούστου: Κράσνονταρ-Σπαρτάκ 4-0
23 Αυγούστου: ΟΥΦΑ-Σπαρτάκ Μόσχας 1-2
30 Αυγούστου: Άμκαρ-Σπαρτάκ Μόσχας 2-0
14 Σεπτεμβρίου: Σπαρτάκ Μόσχας -Τορπέντο 2-1
20 Σεπτεμβρίου: Σπαρτάκ Μόσχας- Τέρεκ 1-1 90'
27 Σεπτεμβρίου: Ζενίτ-Σπαρτάκ Μόσχας 0-0 90΄
19 Οκτωβρίου: Ουράλ-Σπαρτάκ Μόσχας 2-0 90'
26 Οκτωβρίου: Σπαρτάκ Μόσχας- Λοκομοτίβ 1-1 90'

Οι αγώνες που χάθηκε

Στις 3 Νοεμβρίου ο Ινσαουράλδε βρέθηκε ξαφνικά εκτός ενδεκάδας ενώ σε κάποια παιχνίια ήταν και εκτός αποστολής! Αυτά ήταν:

3 Νοεμβρίου: Κράσνονταρ –Σπαρτάκ Μόσχας 3-3
9 Νοεμβρίου: Σπαρτάκ- Άρσεναλ Τούλα 2-0
23 Νοεμβρίου: Σπαρτάκ Μόσχας-Μορντόβιγια 4-2
30 Νοεμβρίου: Λοκομοτίβ-Σπαρτάκ Μόσχας 1-0
8 Δεκεμβρίου: Σπαρτάκ Μόσχας-Ουράλ 2-0

Διαβάστε ακόμη...