Έτσι τον δανείστηκε, έτσι θα τον αποκτήσει

Οι λεπτομέρειες του "μετακόμισης" του Μπλάνκο στην Σαν Λορέντζο
Πηγή: paok24.com
Έτσι τον δανείστηκε, έτσι θα τον αποκτήσει

Με τίτλο "μία ακόμα μεγάλη ώθηση", η επίσημη ιστοσελίδα της Σαν Λορέντζο έκανε αναφορά στην απόκτηση του Σεμπάστιαν Μπλάνκο από την Γουέστ Μπρομ.

Στο κείμενο υπογραμμίζεται πως ο Αργεντινός θα προστεθεί την Παρασκευή στην παρέα των νεοφερμένων της Σαν Λορέντζο, η οποία εξασφάλισε τις υπηρεσίες του ως το τέλος της περιόδου χωρίς να χρεωθεί κάποιο έξτρα ποσό πέρα από το ποσοστό του συμβόλαίου του που συμφώνησε να καλύψει, ενώ στη συμφωνία με την Γουέστ Μπρομ έχει μπει και οψιόν αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, εφόσον η Σαν Λορέντζο αποφασίσει το καλοκαίρι να κινηθεί για την απόκτηση του Μπλάνκο, τότε θα πρέπει να καταβάλει στην Γουέστ Μπρομ το ποσό των 2,8 εκ. ευρώ, με τον πρόεδρο του συλλόγου της Αργεντινής, Ματίας Λάμενς, να υπογραμμίζει πως "είμαστε ενθουσιασμένοι με την άφιξη του Σεμπάστιαν, η Σαν Λορέντζο συνεργάστηκε με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης για μία απαιτητική χρονιά γεμάτη προσδοκίες".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπλάνκο θα φοράει τη φανέλα με το νούεμρο 23, ενώ αποτελεί την τρίτη κατά σειρά μεταγραφική κίνηση του συλλόγου, μετά τους Αλεχάντρο Μέλο και Ματίας Φράνκο Καρούζο.

Διαβάστε ακόμη...