Δεν είναι ο πρώτος στόχος

Aπό paok24.com: Πως διαμορφώνονται τα δεδομένα για την απόκτηση στόπερ μετά την "αναθέρμανση" της περίπτωσης Ινσαουράλδε
Πηγή: paok24.com
Δεν είναι ο πρώτος στόχος

Το ότι το ενδεχόμενο επιστροφής του Χουάν Ινσαουράλδε στην Τούμπα δεν αφήνει... ασυγκίνητους τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, είναι δεδομένο.

Όπως δεδομένη είναι και η επιθυμία του Αργεντινού στόπερ να φορέσει και πάλι την "ασπρόμαυρη" φανέλα, όπως την έχει εκφράσει πολλές φορές ο ίδιος στις επαφές του με ανθρώπους του Δικεφάλου.

Επιπλέον, όπως σας ενημέρωσε από χθες το PAOK24, ο Ινσαουράλδε έχει ζητήσει από τη Σπαρτάκ Μόσχας να τον αφήσει ελεύθερο, με τον ΠΑΟΚ από την πλευρά του να τηρεί στάση αναμονής έχοντας ξεκαθαρίσει στον υψηλόσωμο αμυντικό πως θα κινηθεί για τον απόκτησή του μόνο στην περίπτωση που αποχωρήσει από τους "κόκκινους" της Μόσχας.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ινσαουράλδε δεν είναι ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ σε ότι αφορά την ενίσχυση του κέντρου άμυνας, παρά το ότι το όνομά του θα παραμείνει στην "ασπρόμαυρη" ατζέντα ακόμα και αν δεν προχωρήσει τώρα το θέμα της επιστροφής του στην Τούμπα.

Ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με έναν άλλον κεντρικό αμυντικό, του οποίου η περίπτωση επίσης συγκεντρώνει πολλές δυσκολίες τη στιγμή που ο χρόνος δεν αποτελεί πλέον "σύμμαχο" του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...