«Έλα ελεύθερος...»

Aπό sportday.gr: Η επαφή ΠΑΟΚ-Ινσαουράλντε και πως μπορεί να κλείσει η συμφωνία.
Πηγή: sportday.gr
«Έλα ελεύθερος...»

Η πίεση (από κοινό, Τύπο, αλλά και από τις δεδομένες ανάγκες της ομάδας) για ενίσχυση στο ρόστερ, έχει ενταθεί στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εδώ και πολλές εβδομάδες αναμένεται η ενίσχυση σε δύο ειδικά θέσεις. Στα χαφ (μεσοεπιθετικά) και στα στόπερ. Γι' αυτή την θέση της άμυνας, η «SportDay» ανέφερε από χθες ότι ένας στόχος αφορά παίκτη από τη Λατινική Αμερική. Πρόκειται για τον γνώριμο Χουάν Ινσαουράλντε, που συνεχίζει να παίζει στη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο 30χρονος Αργεντινός που έπαιξε πέρυσι (στο μισό της χρονιάς) ως δανεικός στον «Δικέφαλο», προσπαθεί να φύγει από τη Ρωσία και εκτιμάει ότι με διάφορους τρόπους θα τα καταφέρει. Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι, αλλά εκείνος μιλώντας με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ανέφερε ότι έχει τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος από τώρα. Την ίδια ώρα οι Ρώσοι, υποστηρίζουν ότι έχουν πρόταση και θα τον παραχωρήσουν...

«Αν μείνεις ελεύθερος θα τα βρούμε αμέσως…» είπαν οι παράγοντες του «Δικεφάλου» στον «Ελ Τσάκο» και το θέμα εκκρεμεί. Ο Ινσαουράλντε έχει να παίξει στην Ρωσία από τα τέλη Οκτωβρίου, σε ένα φετινό πρωτάθλημα που μετράει 11 συμμετοχές. Αυτός δεν είναι ο μόνος στόχος για τα στόπερ, αλλά φαίνεται πώς είναι ο σημαντικότερος.

Και χθες πάντως, προέκυπταν αρκετές πληροφορίες που ανέφεραν ότι ακόμη και μέσα στο 24ώρο που διανύουμε, υπήρχε περίπτωση να έρθει παίκτης για υπογραφές. Ακόμη και ο Ινσαουράλντε! Σε κάθε περίπτωση και στα εξτρέμ, οι παίκτες που είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ είναι αρκετά ακριβοί...

Αν βέβαια ο ΠΑΟΚ καταφέρει και κλείσει τα τρία κενά του (στόπερ, χαφ-ακραίο) με ποδοσφαιρικές ποιότητες όπως αυτές του Νομπόα ή του Ινσαουράλντε, τότε θα έχει γίνει ένα σημαντικό βήμα για τη βελτίωση του ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη...