Ρήξη μηνίσκου για Ρομπέρτο

Από in.gr: Στο νοσοκομείο διεκομίσθη ο Ρομπέρτο, ο οποίος δεν κατάφερε να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης, αφού κατά τη διάρκειά της αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο και αποχώρησε. Έπειτα από εντολή του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, μετέβη στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μερική ρήξη μηνίσκου.
Πηγή: in.gr
Ρήξη μηνίσκου για Ρομπέρτο

Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ρήξη μηνίσκου και άμεση επέμβαση με την απουσία του από την ενεργό δράση να υπολογίζεται περίπου στον ένα μήνα.

Ωστόσο, το απόγευμα η ΠΑΕ ενημέρωσε πως ο Ισπανός τερματοφύλακας θα υποβληθεί σε θεραπεία και θα απέχει για 10 ημέρες από τις προπονήσεις.

Όπως και να έχει, ο Ρομέρτο μπαίνει στη λίστα των τραυματιών, το σίγουρο είναι πως δεν θα αγωνιζόταν απέναντι στον Τύρναβο, την Τετάρτη στα πλαίσια του Κυπέλλου, ενώ χάνει σίγουρα και τα επόμενα ματς της Σούπερ Λιγκ με ΟΦΗ και Βέροια.

Μένει να φανεί εάν θα είναι ετοιμοπόλεμος στα κρίσιμα ματς της ομάδας, όπως το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (8/2), αλλά και οι διπλοί αγώνες με τη Ντνίπρο για τους «32» του Europa League.

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού φαίνεται να... ανησυχεί, όπως δείχνει στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μέσα από το νοσοκομείο...

Κινείται για αντικαταστάτη...

Έτσι λοιπόν ο Ολυμπιακός μένει με τους Μπάλαζ Μέγιερι και Λευτέρη Χουτεσιώτη και Γιώργο Στρέτζο και ήδη έχει αρχίσει να ψάχνει για αντικαταστάστη, με επικρετέστερο όνομα αυτό του Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ

Διαβάστε ακόμη...