Στο μυαλό του ο άλλος μισός Γιάννου

Από metrosport.gr: Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Απόστολο Γιάννου σε νεαρή ηλικία και τρία χρόνια μετά τον άφησε να πάει στον Πανιώνιο. Στον ΠΑΟΚ δεν είχε βρει τον χώρο και σίγουρα την εμπιστοσύνη για να αναδείξει τα στοιχεία που διάθετε. Γιατί κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί πως διέθετε και διαθέτει.
Πηγή: metrosport.gr
Στο μυαλό του ο άλλος μισός Γιάννου

Πραγματικά, έχει παρατηρήσει κανένας από εσάς που διαβάζετε το άρθρο, τι κάνει φέτος ο Γιάννου; Δεν αναφερόμαστε μόνο στα εννέα γκολ και τις δύο ασίστ που έχει με τη φανέλα του Πανιωνίου με τον οποίο και πέρυσι δεν πήγε άσχημα. Αναφερόμαστε σε όλη την παρουσία του μέσα στο παιχνίδι.

Ένα δείγμα του τι μπορεί να κάνει το έδειξε στη Τούμπα. Ένα γκολ, άλλες δύο τελικές υπό πολύ καλές προϋποθέσεις, κίνηση με τη μπάλα ή χωρίς, ταχύτητα, δύναμη. Όλα τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας φορ εν έτει 2015.

Στον ΠΑΟΚ δεν μπορούνε να μη σκέφτονται τον Γιάννου. Έναν παίκτη που προφανώς και δεν αξιολογήθηκε σωστά από αυτούς που τον διαχειρίστηκαν.

Ένας ακόμη λόγος που δεν γίνεται να μη σκέφτονται τον Γιάννου, είναι πως στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανήκει το 50% των δικαιωμάτων του. Ήταν η προϋπόθεση που έθεσε ο Βρύζας στον Πανιώνιο για να τον αφήσει να πάει εκεί.

Για τον Γιάννου ακούστηκε σε μία φάση πως ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε από τα γεγονότα.

Το αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για έναν παίκτη που είχε πάρει τζάμπα και δεν τον αξιολόγησε σωστά, είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον. Από την εγχώρια αγορά πάντως, εμφανίσεις σαν αυτές του Γιάννου, σε παίκτη της ηλικίας του και Έλληνα, δεν έχουμε δει άλλον.

Διαβάστε ακόμη...