Τα ξεκάθαρα μηνύματα του Αναστασιάδη...

Από paokweb.gr: Ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά, προχώρησε σε σημαντικές δηλώσεις από την οποία προκύπτυν σημαντικά συμπεράσματα. Το PAOKweb τα μάζεψε και τα αναλύει...
Πηγή: paokweb.gr
Τα ξεκάθαρα μηνύματα του Αναστασιάδη...

Το... θαύμα που γίνεται στον ΠΑΟΚ και το... βουητό της Τούμπας

Σε μια αποστροφή του λόγου του και μιλώντας για το ντεμπούτο του ανέτοιμου Νομπόα, ανέφερε πως "Κάνουμε πρωταθλητισμό, γίνεται ένα μέγα θαύμα φέτος. Φτιάχνουμε παίκτες και κάνουμε πρωταθλητισμό. Εάν έχει ξανασυμβεί αυτό να μου το πείτε".

Είναι γεγονός πως ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό, ως τώρα, έχοντας παίκτες στην εντεκάδα, όπως ο Τζανδάρης, που δεν έχουν... μυρωδιά πρωταθλητισμού. Και είναι, όντως, θαύμα ότι ο ΠΑΟΚ αντέχει και κάνει πορεία πρωταθλητισμού με τέτόια παιδιά. Και θα είναι θαύμα εάν συνεχίσει να το κάνει ως το τέλος. Ελπίζουμε πως θα αντέξουν...

Λίγο πιο μπροστά, μίλησε για το... βουητό της Τούμπας. Όλοι ξέρουμε περί τίνος πρόκειται... Για παιδιά όμως, όπως ο Γκολάσα, ο Τζανδάρης κι άλλους. είναι πρωτόγνωρο. Κι αυτό σημείωσε ο Αναστασιάδης. Κι είναι θαύμα, τονίζουμε ξανά, πως αντέχουν... Κι ο κόσμος, φροντίζει να μην τους αγχώνει περαιτέρω, βεβαίως...

Οι... τελειωμένοι Τζαβέλλας και Σπυρόπουλος

Ρωτήθηκε ξεκάθαρα και απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Ο Αναστασιάδης "τελείωσε" Τζαβέλλα και Σπυρόπουλο, λέγοντας: "Δεν υπάρχουν αυτοί! Και έχουν ενημερωθεί πλήρως, δεν ξέρω εάν ενημερωθήκατε εσείς, εγώ εδώ και αρκετό καιρό τους έχω ενημερώσει. Δεν θα είναι στην 18άδα ποτέ. Είναι ενημερωμένοι. Το σκεπτικό είναι η ομάδα. Εγώ είμαι με την ομάδα, δεν έχω κάτι προσωπικά με τα παιδιά, τους το είπα κιόλας".

Πιο ξεκάθαρα... δε γίνεται. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ενημέρωσε κι επισήμως πως οι δύο διεθνείς παίκτες δεν είναι στα πλάνα του και μίλησε για την ομάδα και πως είναι με αυτήν.

Από αυτή του τη δήλωση, αντιλαμβάνεται πως οι Τζαβέλλας και Σπυρόπουλος, πραφανώς δε λειτουργούσαν προς το συμφέρον της ομάδας ή σύμφωνα με τους κανόνες της. Αυτός ήταν κι ο λόγος που τους "τελείωσε". Είναι ένα σαφές συμπέρασμα...

Η απουσία του Κατσικά και το συμβόλαιό του

Ο Αναστασιάδης μίλησε και για τη απουσία του Κατσικά, σημειώνοντας πως του έλειψε πολύ: "Ο Κατσικάς ήταν μεγάλο πλήγμα που έλειψε, άσχετα που οι περισσότεροι δεν τα λέτε. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα με την απουσία του Κατσικά. Θα ήθελα να είχε κλείσει χθες το θέμα τους". Ο πορπονητής του ΠΑΟΚ πήρε θέση για το θέμα του Κατσικά ολοκληρωτικά.

Αρχικά, σημείωσε τη μεγάλη απουσία του, δίνοντας σε όλους το μήνυμα πως τον έχει ανάγκη και, προφανώς πως θα τον χρησιμοποιεί ασχέτως αν ανανεώσει το συμβόλαιό του -γιατί κάποιοι βιάστηκαν να ισχυριστούν αυτή τη θέση-.

Ο Αναστασιάδης έκανε σαφή την ανάγκη που έχει τον Κατσικά η ομάδα, ενώ πήρε θέση και για το συμβόλαιό του -και του Τζανδάρη-. "Θα ήθελα να τελειώσει το θέμα τους χτες". Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως θα ήθελε να είναι ήρεμοι οι παίκτες με τα θέματα των συμβαολαίων του και είναι ξεκαθαρη η επιθυμία του να παραμείνουν στην Τούμπα.

Ο ανέτοιμος Νομπόα και ο έτοιμος Παπαγιαννόπουλος

Χτες, έκαναν το ντεμπούτο τους και τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Κριστιάν Νομπόα και Σταύρος Παπαγιαννόπουλος. Γι αυτούς, είπε: "Δεν είναι έτοιμος ακόμη, απλά είναι ένα παιδί με μεγάλη εμπειρία και ήθελα λίγο να ηρεμήσουμε το κέντρο, γι' αυτό έπαιξε.

Ο Παπαγιαννόπουλος είναι έτομος είναι καλά το παλικάρι και είμαι πολύ ικανοποιημένος απ΄τον τρόπο που αντιμετώπισε σήμερα το παιχνίδι. Εκανε πολλά περισσότερα απ' όσα περίμενα να κάνει" .

Ο Αναστασιάδης δήλωσε απερίφραστα πως ο χαφ από το Εκουαδόρ δεν είναι ακόμη έτοιμος, αλλά τον χρησιμοποίησε λόγω της εμπειρίας του και των αναγκών της ομάδας. Σε δύο εβδομάδες που είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, είναι σίγουρο πως θα είναι 100% έτοιμος.

Για τον ομογενή στόπερ δήλωσε την ευχαρίστησή του για την απόδοσή του αλλά και τα επίπεδα ετοιμότητάς του.

Αυτά ήταν τα σημαντικότερα σημεία της χτεσινής συνέντευξης Τύπου του Αναστασιάδη, που σε κάθε παιχνίδι δίνει τροφή για σκέψη και ανάλυση. Και αυτή τη φορά τα είπε ξεκάθαρα, όπως πάντα, αλλά χρήζουν και περαιτέρω ανάλυσης...

Διαβάστε ακόμη...