Ήταν και εκεί (video)

Οι τραγικές αποφάσεις και τα σφυρίγματα του Χρήστου Μήτσιου "έβγαλαν" τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ από τα ρούχα τους, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να δίνει σε κάποια στιγμή το σύνθημα για να αποχωρήσει η ομάδα από το γήπεδο.
Πηγή: paok24.com
Ήταν και εκεί (video)

Αυτός όμως που λειτούργησε πιο ψύχραιμα από όλους και με... κρύο αίμα, ήταν ο Απόστολος Τερζής. Παρά το γεγονός ότι για λίγα λεπτά μετά την αποβολή του Κάτσε, στον πάγκο επικράτησε πολύ μεγάλη αναστάτωση, ο προπονητής τερματοφυλάκων του "Δικεφάλου" φώναζε και ζητούσε από όλους να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

Ο κ. Τερζής ήταν αυτός που προσπαθούσε να ηρεμήσει τους πάντες, ακόμη και τον Άγγελο Αναστασιάδη, έχοντας βιώσει και ο ίδιος μία ανάλογη κατάσταση στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα το 1990.

Τότε ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, είχε δει τον Θωμά Βουλινό να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ στο 73΄ και να παίρνει την ομάδα, διαμαρτυρόμενος για τα σφυρίγματα του Βοιωτού διαιτητή, Καραμάνη στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Προφανώς έχοντας ζήσει μία ανάλογη κατάσταση και έχοντας στο μυαλό του τις επιπτώσεις, ο προπονητής τερματοφυλάκων ενήργησε σύμφωνα με τη λογική και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη διατήρηση της ψυχραιμίας και των υπολοίπων.

Βουλινός αποχώρηση

Διαβάστε ακόμη...