Επαναπατρισμός για Λάζαρ;

Παραμένει ελεύθερος ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Επαναπατρισμός για Λάζαρ;

Από τον περασμένο Ιούλιο, όποτε και έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ μιας και δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του, ο Κοστίν Λαζάρ εξακολουθεί να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "sptfm.ro", ενδιαφέρον για την απόκτηση του 33χρονου μέσου δείχνει η Γιουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της πρώτης κατηγορίας με τέσσερις βαθμούς λιγότερους από την Πετρολούλ, που αυτή τη στιγμή καταλαμβάνει την τρίτη θέση που οδηγεί στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ.

"Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, πρέπει να αποκτάς δύο ή τρεις καινούργιους ποδοσφαιριστές. Πάντα χρειάζεσαι φρέσκο αίμα" δήλωσε πάντως προ ημερών ο πρόεδρος της Κραϊόβα, Φελίξ Γκρεγκόρι, με τον Λάζαρ από την πλευρά του να έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται εκτός Ρουμανίας.

Βέβαια, το ενδεχόμενο να παραμείνει ανανεργός και στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, ίσως "κάμψει" τους προβληματισμούς του για επιστροφή στην πατρίδα του μετά από 3,5 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...