Ο άνθρωπος πίσω από Νομπόα και Νάτχο

Ο άνθρωπος πίσω από Νάτχο και Νομπόα και οι συνεργασίες με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokweb.gr
Ο άνθρωπος πίσω από Νομπόα και Νάτχο

Στο άκουσμα του ονόματος του Κριστιάν Νομπόα, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν πως το... έτερον ήμισυ του Μπίμπρας Νάτχο στη Ρούμπιν Καζάν, έρχεται στην Τούμπα. Νομπόα και Νάτχο μοιάζουν να έχουν πολλά κοινά σημεία, ένα παρελθόν που τους συνδέει αλλά και σημείο αναφοράς τον γνωστό ατζέντη, Λεονίντ Ιστράτι.

Ο Μολδαβός μάνατζερ μετά την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Νάτχο, κινείται για την επίτευξη νέας συμφωνίας με τους "ασπρόμαυρους", φέρνοντας στην Τούμπα αυτήν την φορά τον 29χρονο Κριστιάν Νομπόα.

Ο Ιστράτι σε συνέντευξή του έχει εκθειάσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ και δεν διστάζει μάλιστα να συγκρίνει τον σύλλογο με άλλες μεγάλες ομάδες της Τουρκίας. Οι σχέσεις του γνωστού ατζέντη με τον Δικέφαλο μοιάζουν άριστες την δεδομένη στιγμή, καθώς ένα από τα βασικά στοιχεία που έχουν εκτιμήσει στον ΠΑΟΚ είναι η μυστικότητα και... φυσικά οι διασυνδέσεις του.

Μέχρι να γίνει γνωστό το όνομα του Νομπόα χτες το βράδυ, τίποτα δεν προδίκαζε την κίνηση του ΠΑΟΚ. Τα στεγανά της ΠΑΕ λειτούργησαν στο ακέραιο, η προσοχή όλων είχε στραφεί στο όνομα του Ουσέρο, ενώ και η πλευρά του παίκτη δεν χρησιμοποίησε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς όφελός της, καθώς δεν προέκυπτε από πουθενά η κίνηση του Δικεφάλου.

Η σημερινή μέρα θα κρίνει τις εξελίξεις στην υπόθεση του Νομπόα, με τον Ιστράτι να αρνείται κάθε δήλωση επί του θέματος...

Ελένη Μπούντου

Διαβάστε ακόμη...