Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με Βασιλάκη

Κλίμα κατά του ΠΑΟΚ μέσω του Περικλή Βασιλάκη
Πηγή: paok24.com
Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με Βασιλάκη

Ο ΠΑΟΚ νίκησε και τον Πανιώνιο με 3-2 και παρέμεινε μόνος πρώτος, κόντρα σε θεούς και δαίμονες που έχουν συμμαχήσει όλοι για να τον ρίξουν με κάθε κόστος από την κορυφή.

Ο "Δικέφαλος'' σε πείσμα όλων δεν τους κάνει το χατήρι, παρότι το σύστημα χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που έχει στην διάθεσή του εδώ και λίγο καιρό, αφού βλέπει πως οι ασπρόμαυροι δεν κουνιούνται από εκεί και έχει αρχίσει να δημιουργείται πίστη για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, στην ερυθρόλευκη ΝΕΡΙΤ, ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης για άλλη μία φορά, προσπάθησε μέσω της τηλεόρασης να περάσει κλίμα κατά του ΠΑΟΚ, ουσιαστικά βγάζοντας ευνοημένο από την διαιτησία του Γιάννη Δελφάκη. Απίστευτο, προκλητικό, όμως αληθινό.

Να τονίσουμε πως το ίδιο είχε κάνει και μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Φυσικά ελάχιστη σημασία έχει τα ανάποδα σφυρίγματά του Δελφάκη υπέρ των φιλοξενούμενων και το πέναλτι που έδωσε υπέρ τους και είδε μονάχα αυτός, με την Τούμπα να "βράζει" με όσα έβλεπε. Ο καθηγητής Βασιλάκης έβγαλε την ερυθρόλευκη ετυμηγορία του... και στη συνέχεια μίλησε και στην αγαπημένη εφημερίδα των Ολυμπιακών το "ΦΩΣ" για την διαιτησία, που πάντα ευνοεί τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά σε ένα κανάλι όπως η ΝΕΡΙΤ, που έχει γίνει καθαρά προπαγανδιστικό μέσο στα αθλητικά για τις θέσεις του Ολυμπιακού, που παίζει διαρκώς την συγκεκριμένη ομάδα μονάχα δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα πλέον διαφορετικό. Ειδικά την στιγμή, που το διαμορφωμένο σύστημα χρόνων κλυδωνίζεται διαρκώς και απειλείται από πτώση μετά από δεκαετίες.

Από την πλευρά τους στον ΠΑΟΚ δεν κρύβουν την έντονη αγανάκτησή τους με όσα άκουσαν και υπάρχει μεγάλη οργή με το κλίμα που πάνε να περάσουν οι γνωστοί κύκλοι μέσω δημοσιευμάτων και τηλεόρασης με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Με την υπομονή να εξαντλείται και τον κόσμο να πιέζει να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...