Ο Δούρος τιμωρεί τον Δελφάκη

Από thessports.gr: Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο διαιτητής του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο, Γιάννης Δελφάκης, ενώ σε... κίνδυνο βρίσκεται και ο πρώτος βοηθός Δήμος Αναστόπουλος που υπέδειξε οφ σάιντ στο γκολ του Οικονόμου.
Πηγή: thessports.gr
Ο Δούρος τιμωρεί τον Δελφάκη

Το «ωραίο» της υπόθεσης είναι ότι ο παρατηρητής Δούρος τιμωρεί τους διαιτητές για αποφάσεις που θεωρεί ότι αδικήθηκε ο Πανιώνιος, ενώ για παράδειγμα για την βουτιά του Κολοβού στο πέναλτι των φιλοξενούμενων δεν υπάρχει αναφορά.

Το ρεπορτάζ που ακολουθεί είναι της ιστοσελίδας diaititis.gr:

«Η νέα χρονιά δεν μπήκε με το καλό διαιτητικά για τον Γιάννη Δελφάκη. Ο Αρκάς ρέφερι υπέπεσε σε λάθη που καθόρισαν το παιγνιδι της Τούμπας και αυτό σημαίνει ότι έχει πρόβλημα με δεδομένο ότι ο Γιώργος Δούρος που ηταν παρατηρητής τον ενημερωσε για τις λανθασμενες υποδειξεις του για τις οποίες σημείωσε ότι θα κάνει χρήση βίντεο.

Το βασικότερο λάθος του ηταν η υπόδειξη του πέναλτι στο 70′ σε πέσιμο του Παπαδόπουλου χωρίς να υπάρχει σπρώξιμο η ανατροπή από τον Οικονόμου (όλα τα ριπλέι που έδειξε η τηλεόραση δεν φάνηκε σε κανένα ότι υπήρξε παράβαση). Όμως πριν καν εκτελεστεί ο Παπαδόπουλος έπρεπε να δει την κόκκινη, αφού έκανε κίνηση με το κεφάλι προς τον Ιμπαγάσα και ενώ ο Δελφάκης έβαλε το χέρι στην πίσω τσέπη (εκει συνηθως οι διαιτητές έχουν την κόκκινη) έβγαλε μετά και στους δυο από μια κίτρινη.

Στην πορεία του παιγνιδιού ο ρέφερι αντιλαμβανόμενος τα δυο σοβαρά λάθη του άφησε στο 80′ τον Γιάννου να κάνει βολέ ενώ είχε πάρει την μπάλα καθαρά, μπροστά του, χρησιμοποιώντας το χέρι.

Η κακή διαιτησία ήλθε να ολοκληρωθεί στο 88′ όταν ο πρώτος βοηθός Δήμος Αναστόπουλος ακύρωσε τέρμα που σημείωσε από οριακή θέση ο Οικονόμου, τέρμα που δεν... φωνάζει για οφσάιντ και μπορούσε να μετρήσει. Ο ίδιος βοηθός σε παρόμοια φάση άφησε τον Σαλπιγγίδη να προχωρήσει και να κερδίσει το κόρνερ από το οποίο προήλθε το 1-1

Με δυο λόγια Δελφάκης και Αναστόπουλος έχουν θέμα. Μάλιστα ο πρώτος ελέγχεται και για τη φάση του πέναλτι με τον Κολοβό αφού αμφιταλαντεύθηκε και καθυστέρησε να το σφυρίξει και είναι μια φάση κι αυτή προς διερεύνηση. Ο έτερος βοηθός Τρύφων Πετρόπουλος δεν ειχε προβλήματα, ενώ τεταρτος ηταν ο Μάριος Λαμπρόπουλος».

Διαβάστε ακόμη...