Προτάθηκε ο Ντανίλο

Άλλος ένας Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός προτάθηκε στον ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος Ντανίλο (Ντανίλο Σιρίνο ντε Ολιβέιρα, όπως είναι το πλήρες όνομα του) παίζει σε όλες τις θέσεις της επιθετική γραμμής, από φουνταριστός μέχρι εξτρέμ και στις δύο πλευρές.
Πηγή: arenafm.gr
Προτάθηκε ο Ντανίλο

Τη φετινή χρονιά έπαιξε στην Κούμπαν Κράσνονταρ ως δανεικός από την ουκρανική Ζόρια. Στο ρωσικό πρωτάθλημα συμπλήρωσε 14 συμμετοχές στον πρώτο γύρο, πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ.

Στην Ευρώπη ήρθε για πρώτη φορά το 2008 για λογαριασμό της πολωνικής Πογκόν. Αγωνίστηκε επίσης στη σλοβακική Σπάρτακ Τρνάβα, στην τσεχική Πρίμπραμ και στην ουγγρική Χόνβεντ. Οι εμφανίσεις του στη Χόνβεντ (44 συμμετοχές και 22 γκολ) κέντρισαν το ενδιαφέρον της Στουτγάρδης με την οποία έκανε προπονήσεις τον Δεκέμβριο του 2012, αλλά τελικά υπέγραψε λίγες μέρες αργότερα στην ελβετική Σιόν. Το επόμενο καλοκαίρι μετακόμισε στη Ζόρια, η οποία των έδωσε δανεικό στην Κούμπαν. Ο δανεισμός του στη ρωσική ομάδα τελείωσε πρόσφατα και επέστρεψε στην Ουκρανία, όπου το πρωτάθλημα έχει διακοπεί αυτήν την περίοδο.

Διαβάστε ακόμη...