Επόμενος σταθμός, Καλαμαριά

Η φετινή σεζόν, έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα για αυτόν. Ο δανεισμός του στην Βέροια δεν του βγήκε και ήταν κοινή απόφαση όλων να συνεχίσει αλλού.
Πηγή: paok24.com
Επόμενος σταθμός, Καλαμαριά

Ο λόγος για τον Κώστα Παναγιωτούδη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί στο δεύτερο εξάμηνο της φετινής σεζόν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετακομίζοντας στους «Πόντιους» ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Η περίπτωση του Παναγιωτούδη είναι αρκετά σύνθετη, καθώς αυτός είναι ο τρίτος δανεισμός του νεαρού μέσου. Είχε προηγηθεί αυτός στον Πανιώνιο, στη διάρκεια της περσινής σεζόν, ενώ φέτος μετακόμισε στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς στη Βέροια, με την τελευταία επιλογή να να μην του βγαίνει καθόλου, αφού δεν έπαιξε λεπτό, από την αρχή της χρονιάς έως τώρα.

Το καλοκαίρι ο Παναγιωτούδης συμμετείχε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, αφήνοντας καλές εντυπώσεις στον Άγγελο Αναστασιάδη. Μάλιστα ο νεαρός άσος του «Δικεφάλου» διεκδικούσε μαζί με τον Τζανδάρη μια θέση στο ρόστερ της ομάδας, χάνοντας τελικά τη συγκεκριμένη «μάχη», με τον Παναγιωτούδη να πηγαίνει δανεικός στη Βέροια.

Η «βασίλισσα» του βορρά αποδείχθηκε μία κακή επιλογή για τον νεαρό παίκτη των «ασπρόαμαυρων», κάτι που παραδέχτηκε και ο Ζήσης Βρύζας στην πρόσφατη συνέντευξη του στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον ΠΑΟΚ και τον παίκτη να αποφασίζουν από κοινού ότι ο δανεισμός του στη Βέροια θα έπρεπε να ολοκληρωθεί για να μπορέσει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Παναγιωτούδης συμμετείχε σήμερα στην προπόνηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς και όπως φαίνεται απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι του δανεισμού του, ελπίζοντας, ότι εκεί θα πάρει ευκαιρίες και λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε ακόμη...