Θέλουν “πακέτο” Κωνσταντινίδη - Παναγιωτούδη

Την απόκτηση δύο παικτών του ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού σκέφτονται στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο λόγος για τους Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Κώστα Παναγιωτούδη.
Πηγή: paokweb.gr
Θέλουν “πακέτο” Κωνσταντινίδη - Παναγιωτούδη

Ο Κώστας Παναγιωτούδης παραχωρήθηκε το καλοκαίρι στη Βέροια με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ με στόχο να πάρει χρόνο συμμετοχής, ωστόσο δεν αγωνίστηκε καθόλου και έτσι επιστρέφει στον Δικέφαλο για να ακολουθήσει -όπως όλα δείχνουν- εκ νέου τον δρόμο του δανεισμού, με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς να έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον του.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της ομάδας από την αρχή της σεζόν, λόγω τραυματισμού, κι έτσι απαιτείται χρόνος και -κυρίως- συμμετοχές για να βρει τα πατήματά του. Με αυτό το σκεπτικό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο δανεισμού του Κωνσταντινίδη σε ομάδα, η οποία θα του προσφέρει σταθερή συμμετοχή σε παιχνίδια, μέσα από την οποία ο παίκτης θα καταφέρει να βρει τον παλιό πολύ καλό του εαυτό.

Ο τεχνικός των «ροσονέρι», Παναγιώτης Διλμπέρης, έχει ανάψει ήδη το πράσινο φως για τους δύο παίκτες και πλέον απομένει η απάντηση του Δικεφάλου...

Διαβάστε ακόμη...