"Θα ενημερώσω τους Κορέα και Σιμιτζόγλου για τη στάση της ΕΠΟ"

Καυστικός για τον «ποδοσφαιρικό εισαγγελέα» της ΕΠΟ, Κ. Πετρόπουλο, εμφανίστηκε ο δικηγόρος αθλητικού δικαίου Γιώργος Παναγόπουλος με τοποθέτηση που έκανε στο SoccerPlus με αφορμή τη δήλωση αναρμοδιότητας του πρώτου στο αίτημα που του υποβλήθηκε προκειμένου να ζητήσει άρση απορρήτου για τα ονόματα όσων κατηγορούνται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο και να ασκήσει πειθαρχικές διώξεις στα κατηγορούμενα μέλη της ΕΠΟ.
Πηγή: soccerplus.gr
"Θα ενημερώσω τους Κορέα και Σιμιτζόγλου για τη στάση της ΕΠΟ"

Η δήλωση του κ. Παναγόπουλου στο SoccerPlus αναφέρει τα εξής: «Η απάντηση του κ. Πετρόπουλου είναι απαράδεκτη. Θεωρώ ότι λειτουργεί επιλεκτικά. Θα ενημερώσω τον εισαγγελέα Αρ. Κορέα που άσκησε τις ποινικές διώξεις και τον αθλητικό εισαγγελέα Κ. Σιμιτζόγλου για το περιεχόμενο της απάντησης. Επίσης θα ενημερώσω τις ποδοσφαιρικές Ενώσεις και τις ΠΑΕ. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση διερεύνησης. Η μόνη πρόθεση που υπάρχει είναι για “κουκούλωμα”».

Υπενθυμίζεται ότι στην απάντηση του ο «ποδοσφαιρικός εισαγγελέας» της ΕΠΟ ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να ασκήσει πειθαρχικές διώξεις σε μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, ενώ είναι γνωστό ότι κατηγορούνται ανάμεσα στα 16 συνολικά πρόσωπα εν ενεργεία διαιτητές, παράγοντες ομάδων και μέλη της  ΚΕΔ.

Ισχυρίζεται δε ότι δεν έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις κάτι που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.

Δείτε εδώ την αίτηση του δικηγόρου αθλητικού δικαίου κ. Παναγόπουλου και εδώ την απάντηση του «ποδοσφαιρικού εισαγγελέα» της ΕΠΟ κ. Πετρόπουλου.

Διαβάστε ακόμη...