Οι περιπτώσεις Κωνσταντινίδη και Παναγιωτούδη

Οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Κώστας Παναγιωτούδης, είναι δύο εκ των νεαρών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που στο ξεκίνημα της θητείας τους στην "πρώτη" ομάδα του Δικεφάλου, συγκέντρωσαν - όχι άδικα - πάνω τους μεγάλη δημοσιότητα.
Πηγή: paok24.com
Οι περιπτώσεις Κωνσταντινίδη και Παναγιωτούδη

Και αυτό γιατί αμφότεροι έδειξαν πως διαθέτουν αυτά που χρειάζονται για να αποτελέσουν βασικοί ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα ήθελαν οι δύο ποδοσφαιριστές και περίμενε η πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Έτσι, την παρούσα χρονική στιγμή ο Κωνσταντινίδης ανήκει μεν στο δυναμικό της πρώτης ομάδας αλλά ακόμα δεν έχει πραγματοποιήσει το επίσημο φετινό του ντεμπούτο δε, ενώ ο Παναγιωτούδης βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι στη Βέροια ως δανεικός αλλά ακόμα δεν χρησιμοποιηθεί ούτε λεπτό σε επίσημο παιχνίδι της.

Και επειδή στον ΠΑΟΚ θεωρούν ακόμα πως ο 20χρονος αμυντικός και ο 20χρονος χαφ αντίστοιχα μπορούν να πάρουν ξανά τα "πάνω" τους, κινούνται προς την κατεύθυνση της... ενεργοποίησής τους ενόψει του δεύτερου μισού της φετινής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, είναι πολύ πιθανό ο Κωνσταντινίδης να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας ή της Φούτμπολ Λιγκ έχοντας πέρσι αγωνιστεί με υποσχετική στον Αιγινιακό, ενώ ο Παναγιωτούδης θα αποχωρήσει από τη Βέροια είτε με προορισμό μία ομάδα που θα έχει ενεργό ρόλο μέχρι το τέλος της σεζόν είτε με προορισμό την Τούμπα προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Διαβάστε ακόμη...