"Για την πρόκριση σε γεμάτο γήπεδο"

Η ομάδα χάντμπολ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ΧΑΝΘ την Τετάρτη (21.15) σε νοκ άουτ αγώνα Κυπέλλου.
Πηγή: paok24.com
"Για την πρόκριση σε γεμάτο γήπεδο"

Η φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος ξεκινά την Τετάρτη και ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα της ΧΑΝΘ.

Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα (21/15) είναι εξαιρετική ώστε το γήπεδο της ΧΑΝΘ να είναι κατάμεστο, για τον αγώνα που δίνει την πρόκριση στους προημιτελικούς του Κυπέλλου. Πριν λίγες εβδομάδες οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα, με τον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ να φεύγει νικητής με σκορ 24-25.

"Ο αυριανός έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά, είναι μία νοκ άουτ αναμέτρηση. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο λεπτό, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η κατάκτηση του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος αποτελούν στόχους μας και βήμα - βήμα προσπαθούμε να έρθουμε πιο κοντά τους. Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι κοντά μας αύριο, να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει να πάρουμε την πρόκριση στους προημιτελικούς", τόνισε ο Θάνος Κωστακίδης στο PAOK24.

ΠΑΟΚ και ΧΑΝΘ είχαν αναμετρηθεί πριν δύο χρόνια, στο ίδιο γήπεδο στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Δικέφαλο να παίρνει τη νίκη με 23-25 και την πρόκριση στον τελικό.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης θα είναι οι Κατσίκης - Μιχαηλίδης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το PAOK24.

Διαβάστε ακόμη...